keskiviikko 10. elokuuta 2016

Lapin poliisi vihjeet

Tutkintapyynnöt, palautteet ja vihjeet Keskusrikospoliisille Rikosilmoitukset ja tutkintapyynnöt. Rikosilmoitus tulee lähtökohtaisesti tehdä paikallispoliisille, joka tarpeen vaatiessa siirtää asian Keskusrikospoliisin hoidettavaksi. Voit jättää Itä-Uudenmaan poliisille luottamuksellisesti rikosvihjeen sähköpostitse vihjeet. Puhelusi ohjautuu puhelinvastaajaan, josta jätetty viesti otetaan käsiteltäväksi pääsääntöisesti virka-aikana.


Poliisi pyytää yleisöltä vihjeitä ja havaintoja alueella liikkuneesta 3–miehen seurueesta. Vihjeet voi lähettää osoitteeseen keskitettytutkinta. Lapin poliisilaitos ottaa vastaan vihjeitä.


Pyydämme ilmoittamaan vihjeet nuuskaan liittyvästä Lapin alueella tapahtuvasta rikollisesta toiminnasta sähköpostilla osoitteeseen ennaltaestava. Ja mihin menivät ne mummilta ja ukilta saadut synttärirahat? Hänet on havaittu viimeisen kerran perjantaina 23. Poliisi ei ole löytänyt tuntomerkkeihin sopivaa henkilöä. Lue myös: Poliisi kaipaa vihjeitä kadonneesta Teuvo Tikkasesta.


Ahven-Posio on poliisin mukaan noin 165-senttinen. Virkavallan mukaan pullossa oli todennäköisesti nuorison suosima omatekoinen pommi, joka koostuu alumiinifoliosta ja viemärinaukaisuaineesta. Tapahtuman seurauksena kävellen liikkeellä ollut iäkäs nainen kaatui ja menehtyi myöhemmin saamiinsa vammoihin. Mainokset ovat olleet kaupungin asentamissa telineissä mm.


Kirkkopuistossa, Puistokadun ja Yliopistonkadun risteyksessä, Honkaharjuntiellä ja Suluntiellä. Jos sinulla on tietoja epäillyistä mainosten rikkojista, lähetä tietosi sähköpostiin vihjeet. Haataja sanoo, että poliisi on käynyt läpi lähes kaikki vastaavanlaisista teoista aiemmin tuomitut miehet Lapin ja Oulun alueella. Myös kaapparin auton tuntomerkkeihin sopivat autot on käyty läpi Lapissa.


Poliisi lupaa edelleen tarkistaa kaikki tapauksesta saamansa vihjeet. Biitti koululaisen yläpeltissä - ei mikään vitsi vaan rikollisen rahasampo Tavallinen arkiaamu poliisilaitoksella ja erään seiskaluokkalaisen äiti soittaa konstaapelille. Kaikki tähän mennessä tulleet vihjeet on tarkistettu.


Meidän lapsen luokalla. Murtovaras voi iskeä kauppareissunkin aikana – poliisi antaa vihjeet lisääntyneiden murtojen torjuntaan. Kurvaili luksusautolla Lapin lumisissa maisemissa. Poliisi on ottanut kiinni miehen, jonka epäillään tahallaan kiilanneen moottoripyöräpoliisin kaiteeseen Ylitorniolla tänään.


Mies jäi kiinni poliisin. Talouselämä: Uskotko sinäkin, että näitä kodin peruslaitteita voi käyttää huoletta maailman tappiin? Sarjahukuttamisista tuomittu on yhä kateissa, poliisi julkaisi kasvokuvan – ”mahdolliset vihjeet hätäkeskukseen” Kontiolahtelainen mies tuomittiin runsaan vuoden vankeuteen tiistaina kahdesta taposta ja kolmesta tapon yrityksestä.


Eihän edes omainen Antilla luota että otetaan vihjeet tosisaan. Oletko kirjautumassa tunnuslukukortilla? Siirry nyt käyttämään uutta turvallisempaa tunnistustapaa – tunnuslukusovellusta.


Pankkitunnukset ovat aina mukanasi eivätkä tunnuslukusi lopu enää kesken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit