keskiviikko 17. elokuuta 2016

Kookos suklaa brownie

Tutustu Luxplussiin ja säästä jopa - Laaja Suklaavalikoima nyt täältä! Tuhansia tuotteita edullisin hinnoin. Liity jäseneksemme jo tänään. Varaa heti - Agoda takaa hinnan! Paras valikoima ja parhaat hinnat.


Browniet ovat mielestäni tosi hyviä!

Vielä parempia niistä tekee sen, että ne ovat vegaanisia, ja nämä ovat! Monella on ennakkoluuloja vegaanisten herkkujen suhteen, ja myönnän, että ne eivät aina onnistu, mutta tämä on varmasti toimiva resepti kun kaikki menee oikein. Klikkaa ja tutustu! Näin muodostui brownie , jonka päällä on ikään kuin rapea keksi.


Täydellistä viikonloppuherkkua tai vaikka brunssille jälkkäriksi. Tämä uusi brookies on ihan vaan brownien ja keksin sekoitus, ilman mitään selkeää rajaa. Keksi, joka on yhtä mehevää ja suklaista kuin paraskin brownie.


Sekoita joukkoon kaakaojauhe.

Tasoita pinta ja paista uunissa minuuttia. Helpota arkeasi tilaamalla ruokaostokset netistä tai suunnittelemalla ostokset etukäteen. Meiltä saat aina tuoreimmat tuotteet. Nopea toimitus kotiovelle tai nouto kaupasta. Paloittele suklaa pieneen kulhoon.


Kasta kuulat sulaan suklaaseen. Nosta kuulat jääkaappiin kovettumaan. Tee lumilinnaa varten kolminkertainen annos valkosuklaakuulia. Kiinnitä kuulat linnaksi sulalla valkosuklaalla tai tomusokerilla, joka on notkistettu tilkalla vettä. Kookos -Suklaapallot ovat niin retroja, ihania ja herkkuja!


Parasta näissä on se,e ttä ne ovat syöntikelpoisia alle tunnissa! Tämä ihana viikonloppu oli täynnä kynttilöitä, tunnelmaa, glögiä, punaviiniä, suolaisia ja makeita herkkuja, ystäviä ja pikkujouluja. Suklaa maistuu sellaisenaan, mutta suklaasta valmistuu myös mitä ihanimmat leivonnaiset, kakut ja jälkiruoat.


Nämä suklaiset herkut vievät suuremmankin makeanhimon mennessään! Suklaa on monipuolinen raaka-aine ja se sopii makeaan sekä suolaiseen ruoanlaittoon. Suklaa sopii myös hyvin erilaisten makujen kanssa.


Erilaiset pähkinät, marjat, hedelmät, kahvi ja chili sopivat.

Juuri lueteltujen syiden vuoksi on brownie varmasti leivotuin leivonnaiseni. Se on nykyään jopa ylittänyt mokkapalojen ännämäärän, joita on sentään tullut yläasteen aikana leivottua lähes viikoittain. Ihan tavalliset vegaaniset browniet ovat olleet kehityksen ja testauksen alla jonkin aikaa. Luxplus: Laadukkaita meikkejä, kodintuotteita ja laaja Suklaa valikoima. Vuoraa suorakaiteen muotoinen uunivuoka leivinpaperilla.


Siirrä levyltä ja anna jäähtyä minuuttia. Valuta liemi papaijista ja soseuta sauvasekoittimella. Vatkaa papaijasose, jauhot, kookoshiutaleet, valkuaiset ja sokeri keskenään taikinaksi sähkövatkaimella.


Ota kattila liedeltä ja sulata suklaa voin joukkoon. Meira kookoshiutaleita dl pikakaurahiutaleita rkl Meira vaniljasokeria dl sokeria ½ dl kaakaojauhetta g voita sulana kananmuna rkl appelsiinimehua. Voitele ja korppujauhota pyöreä kakkuvuoka (halkaisija n. cm). Varo, ettei suklaan joukkoon pääse vettä. Sulata margariini ja jäähdytä.


Lisää lopuksi joukkoon suklaa -voiseos ja sekoita taikina tasaiseksi. En valitettavasti muista ihan tarkalleen monta minuuttia paistoin brownieita mutta kaikki uunit ovat muutenkin erilaisia niin minun paistoaika ei välttämättä ole sama kuin sinun :) Kannattaa siis tarkkailla brownieita jo ennen tuota minuuttia ja ottaa ne heti uunista kun ne näyttävät valmiilta. Tein näitä toiselle kaverilleni synttärilahjaksi ja suklaan ystävänä hän piti näistä paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit