keskiviikko 17. elokuuta 2016

Raportti malli tyhjä

Yksinkertainen Raportti -mallin mukainen asiakirja. Otsikot on numeroitu, mikä antaa asiakirjalle selkeän rakenteen. Malli sopii mainiosti asiakirjoihin, joissa täytyy viitata tiettyyn kohtaan: ”kuten osasta 3. Voit hyödyntää mallia yksinkertaisesti. Johdanto on kirjoittajan omaa johdattelua opinnäytetyön sisältöön.


Raportti malli tyhjä

Johdannossa esitetään työn tausta sekä tavoitteet, rajataan tutkittava alue, muotoillaan työn tutkimusongelmat tai esitetään kehittämistehtävät sekä esitellään työn sisältö pääpiirteissään. Raportin luominen Tyhjä raportti -työkalun avulla. Jos et halua käyttää raporttityökalua tai ohjattua raportin luomista, voit luoda raportin alusta alkaen käyttämällä Tyhjä raportti -työkalua.


Näin voit luoda raportin erittäin nopeasti etenkin, jos aiot sijoittaa raporttiin vain muutaman kentän. Varsinainen tet- raportti tehdään koneella ohjeen mukaan. Noudata raportin mallia! Tee kappalejako jättämällä tyhjä rivi väliin (paina kertaa Enter) Riittää, että raportti on yhden A4-kokoisen paperin pituinen, mutta se voi myös mennä toisen sivun puolelle.


Alalukuihin riittää yksi tyhjä rivi molemmin puolin. Otsikot aloitetaan vasemmasta reunasta, samasta kohtaa kuin teksti. Lähetä raportti myös kirjanpitäjällesi! Tarjoukset Luo tarjous laskuluonnoksen pohjalta. Tulevat ominaisuudet Kehitämme palvelua jatkuvasti asiakaspalautteen perusteella.


Kun julkaisemme uuden ominaisuuden, se on käytössäsi heti. Sinun ei tarvitse huolehtia päivityksistä. Tämä malli on tehty helpottamaan opiskeluun kuuluvien raporttien ja lopulta opinnäytetyön kirjoittamista Microsoft Word -tekstinkäsittelyohjelmalla.


Raportti malli tyhjä

Lue tämän mallin rinnalla myös opinnäytetyöohjetta. Käyttäessäsi tätä mallia korvaa olemassa olevat tekstit omillasi. Työsuojeluhallinnon muodostavat aluehallintovirastojen työsuojelun vastuualueet ja niitä ohjaava sosiaali- ja terveysministeriön työ- ja tasa-arvo-osasto. CV (Curriculum Vitae) eli ansioluettelo on työhakemuksen liitteeksi lisättävä katsaus työnhakijan työkokemukseen, koulutukseen ja muihin taitoihin. Hyvä CV tuo esille työnhakijan pätevyyden haettavaan työpaikkaan jo ensimmäisellä silmäyksellä.


Se on määritelty seuraavasti. Tee yhteistyötä maksutta Microsoft Word -verkkoversion avulla. Voit tallentaa asiakirjoja OneDrive-palveluun sekä jakaa ja työstää niitä muiden kanssa.


Raportti malli tyhjä

Tehdään raportti -malliasiakirja ja sitä hyödyntäen tehdään raportti. Aloita tyhjä asiakirja. Tallenna asiakirja nimellä Rapotti.


Napsauttamalla ruutua siirryt juuri lisäämäsi tietojoukon raporttiin). Lisää pääotsikon jälkeen yksi tyhjä rivi ja aloita tekstin kirjoittaminen. Kirjoita teksti yhteen palstaan ja jaa teksti kappaleisiin ylimääräisellä rivinvaihdolla.


Raportti malli tyhjä

Sivuotsikko voidaan kirjoittaa samalle riville kuin varsinainen teksti, jos otsikon ja tekstin väliin mahtuu vähintään kaksi tai kolme välilyöntiä ja jos halutaan säästää tilaa. Käytä oikeassa reunassa liehureunaa. Essee ei ole uutinen, vaan vanhankin asian voi esittää uudella tavalla. Lukija on useimmiten kiinnostunut tietämään, mitä juuri tämä kirjoittaja tästä asiasta haluaa ilmaista.


Asiakirjan vakioasettelua käytetään työelämän asiakirjatyyppisissä teksteissä, kuten raporteissa ja pöytäkirjoissa. Opintoihin liittyvissä projektitöiden dokumentoinnissa sovelletaan Kajaanin ammattikorkeakoulun asetteluohjeita, ellei toisin ole sovittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit