keskiviikko 17. elokuuta 2016

Kassakladi

Mikä on kassakladi. Mitä tarkoittaa kassakladi. Ilmainen sivistyssanakirja. Pohjakassa on tietysti laskettu pois ensin. Millanen käytäntö on siinä, kun sain sellaset ohjeet,(ovat kuulemma kirjanpitäjältä) että kassakirjaan merkitään myynti kassanauhan mukaan ja toiseen sarakkeeseen mikä on todellinen rahamäärä.


Klikkaa ja tutustu! Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia. Aineistosta vastaa.


Käyttöohjeet Tällä sivulla olevat Excel-tiedostot sisältävät valmiin sovelluksen omalla välisivullaan (Sheet). Katso täältä esimerkki kirjaukset. Kahdenkertainen kirjanpito kertoo mistä raha on tullut ja minne se on mennyt. Myös video kirjanpidon alkeista. Esittelyssä ilmaiset kirjanpito ohjelmat.


Kassakladi

Kirjanpito on sitä, että kerätään ja järjestetään tositteet, rekisteröidään niiden tiedot tietyn menetelmän mukaan ja saadaan tulokseksi laskelmat yrityksen taloudesta. Tilintarkastuspöytäkirjaa ei ole käsitelty hallituksen kokouksessa. Hallituksen kokousten pöytäkirjojen juokseva numerointi puuttuu. Vuosikokouksen pitoajassa ei ole noudatettu yhdistyksen sääntöjä. KassaKladi on Sharevillessä.


Kirjanpitoa on toki tehtävä säännöllisesti, tarkoittaa vähintään kahden kuukauden välein. Sitten vuoden lopussa tehdään tilinpäätös, tuloslaskelma ja tase liitetietoineen. Ja siitä työstetään sitten veroilmoitus. Muistiinpanokirja tai vihko, johon teh-dään aikajärjestyksessä merkintöjä liiketapahtumista. Raporttien tekeminen on yksinkertaista.


Voit raportoi-da miltä tahansa aikaväliltä tilikausista välittämättä. Vientiselaus on työkalu, johon ihastut. Kirjanpito-ohjelma on toinen ohjelma kokonaan, minulla on ainakin hyviä kokemuksia exact kirjanpito-ohjelmasta missä on kassakladi mukana. Kumpikaan ohjelma ei ole ihan halpa. Suuremmat toimistot käyttävät domusta.


Bitmill Oy on kotimainen ohjelmistotalo, joka on erikoistunut talous-, henkilöstö- ja materiaalihallinnon ratkaisuihin. Search nearly million words and phrases in more than 4language pairs. OpusCapita on OpusCapita Oy:n toimittama ohjelmisto, jonka toimintoja ovat kotimaan maksuliikenne, ulkomaantoiminnot, kassakladi sekä tiliotteiden ja viitesuoritusten sisäänluku. Muut Finna-hakupalvelut. Sähköiset aineistot.


Finna on muutakin kuin hakupalvelu. Varsinainen raportti aina liitteen ä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit