tiistai 30. elokuuta 2016

Osuuspankin laskutusohjelma

Ei sitoumuksia eikä aloitusmaksuja! Aloita laskuttaminen heti. Tee ja lähetä laskut missä ja milloin vain! Kokeile ilmaiseksi verkossa toimivaa laskutusohjelmaa. Saapuvat ulkomaanmaksut.


Valuuttamääräiset ja SEPA-alueen ulkopuolelta tulevat maksut helposti yrityksesi tilille. Kannattaako laskutusohjelmaa käyttää vai riittääkö laskujen teko Excelillä tai Wordilla? Yrityksen OP-verkkopalvelussa muodostat ja lähetät yrityksesi laskut, seuraat saatavien tilannetta sekä vastaanotat e-laskuja yrityksesi laskuttajilta. Mitä asioita laskusta pitää löytyä? Mitkä ovat laskutusohjelmien hyödyt ja onko laskutusohjelmaa helppo käyttää?


Entä mikä on hyvä, edullinen tai jopa täysin ilmainen laskutusohjelma ? Lue artikkeli tästä! Nosta lainaa myyntisaatavia vastaan muutamalla klikkauksella. OP Laskulaina on täysin digitaalinen ja suoraan taloushallinto-ohjelmaan integroitu laskunluototuspalvelu. Jokaisen yrittäjän on pakko hoitaa laskutus jollain tavalla.


Voit luoda ilmaisia laskuja verkossa käyttämällä netin laskupohja -palveluita. Mikä on pankkitunniste? SWIFT (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication) ylläpitää osoiteluetteloa ja tämän takia ko. Uusi MLK laskunvälityspalvelupäivitys Ostaa tästä.


Ilmainen laskutusohjelma. Ei rekisteröitymist ä tai muita. Olen ollut erittäin tyytyväinen OP Kevytyrittäjä -palveluun.


Minulla on palvelusta vain ja ainoastaan positiivisia kokemuksia. Klikkaa työkalurivin Uusi-painiketta tai paina F7-näppäintä. Ohjelma luo uuden laskun ja antaa laskulle seuraavan vapaan numeron. Laskuta paperisena tai sähköisesti.


Kirjoita Ostajan nimi-kenttään asiakasnumero tai asiakkaan nimen muutama ensimmäinen kirjain, jolloin valintaikkuna aukeaa. En jaksanut itse etsiä mikä kenttä on kyseessä, mutta Osuuspankin e-laskuneuvonta kertoi se on osoitekenttä. Sitä kun lyhensin lakkasi virhepalaute ja lasku meni asiakkaalle. Voin siis sanoa T-Laskulla tehdyn Finvoice aineiston voitavan lähettää Osuuspankin yritysverkkopalvelun kautta.


Aikaisemmin tuli virhe numero josta ei paljoa irronnut. Virheilmoitukset parani, tuli ilmoitus liian pitkästä kentästä, jonka pituus on merkkiä kun maksimi on 35. Casi Oy ei kerää mitään tietoja ohjelman käyttäjistä. Larppa – laskutusohjelma on ilmainen, eikä Casi Oy peri sen käytöstä mitään kuluja. Vastuurajoitus Casi Oy ei ole millään tavalla vastuussa suorista, epäsuorista, välillisistä tai.


Jo en myy sitä ja monta koetin ja toi oli siitä hyvä, että lähti joka kohdasta toimimaan ilman mitään isompia kommervenkkkeja. Hieno se ei ole päältä mut muutenkin on aika kortilla, on nopeuttanut kyllä laskujen generointia. Kun asiakas maksaa lähettämäsi laskun, veloitamme palvelun palkkiona vain laskun arvonlisäverottomasta summasta. OP Kevytyrittäjä eroaa muista kevytyrittäjyyttä tarjoavista palveluista, sillä kevytyrittäjyys on lähinnä nimellistä. Palvelun kautta saat Y-tunnuksen, joten olet laillisesti yksityinen elinkeinonharjoittaja eli toiminimiyrittäjä.


IBAN (International Bank Account Number) on kansainvälinen tilinumero, jota käytetään aina SEPA-maksuissa BIC-koodin ohella. IBAN numero koostuu maakoodista (Suomessa FI), kaksimerkkisestä tarkisteesta sekä tilinumerosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit