torstai 25. elokuuta 2016

Jemen matkustustiedote

Jos olet omatoimimatkalla tai menossa riskialttiille alueelle, kannattaa tehdä matkustusilmoitus. Sen avulla ulkoministeriö voi saada sinuun yhteyden kriisin tai hätätilanteen sattuessa. Nain alkajaisiksi lainaus toisesta ketjusta. Maa, jossa eletaan edelleen ikiaikaisten perinteiden mukaan. Maahan matkustaminen on äärimmäisen vaarallista.


Olisi kiva tietää mikä parivaljakko tuonne on reissannut. Lue matkustustiedote. Tutustu edustuston valmiussuunnitelmaan.


Matkustustiedotteita julkaistaan niistä maista, joissa Suomella on edustusto tai joista edustustot muuten pystyvät hankkimaan luotettavaa tietoa. Jos matkakohteestasi ei ole Suomen matkustustiedotetta, tarkista mitä muut maat suosittelevat. Jemen on kasittamaton paikka! Osassa maata esiintyy keltakuumetta (ks.


Keltakuume 3). Ulkoministeriön mukaan kaikkea matkustamista maahan tulee ehdottomasti välttää. Egypti ei ole ainoa maa, jossa matkailija voi nyt joutua vaaraan ja loma keskeytyä evakuointiin. Vaarallisten matkakohteiden listalla on useita kymmeniä maita. Katso mitkä matkat kannattaa nyt perua.


Matkustustiedote on yleinen kaikille suunnattu, ja sen jälkeen sitä voidaan täydentää näillä matkustusilmoituksen tehneille suomalaisille lähetettävällä ilmoituksella. Esimerkiksi Tunisiassa ennen terrori-iskuja oli sellainen tilanne, missä lähetettiin tätä kautta varoitus siellä oleville suomalaisille, jotka meillä olivat tiedossa. Venäjän kautta tulee pääasiassa afgaaneja, intialaisia ja bangladeshilaisia. Koska mikään noista maista ei vainoa kansalaisiaan, niin Suomen ei Geneven. Japani: matkustustiedote.


Noudata tavanomaista varovaisuutta. Tee matkustusilmoitus. Silkkitien varrelta välähdyksiä Keski-Aasiasta. Matkustustiedote kannattaa lukea - ja sitä kannattaisi noudattaa Etelä-Afrikka osoittautui todella monipuoliseksi maaksi.


Qatar matkustustiedote. Joka arkipäivä nähtävät Israel-aiheiset uutiset, jotka toimittaa Jonathan Hessen suoraan TV7:n studiolta Jerusalemissa. Uskaltaako minnekään enää matkustaa? Kyllä, mutta tolkun kanssa. Istanbulissa Turkissa ja Jakartassa Indonesiassa tehdyt pommi-iskut turistien suosimiin kohteisiin saavat ulkomaanmatkaa suunnittelevan empimään, pitäisikö jättää reissu tekemättä ja jäädä Suomeen.


Autenttinen Oman tarjoaa matkailijalle ainutlaatuisia luonto- ja kaupunkikokemuksia, joissa riittää muistelemista vielä pitkään. Arabimaa aidoimmasta päästä Oman sijaitsee Arabian niemimaan kärjessä. Idässä ja pohjoisessa Oman rajoittuu Omaninlahteen ja Arabianmereen. Tämän lisäksi Omaaniin kuuluu.


Tekeekö mieli reissata eksoottisempaan kohteeseen, mutta sen turvallisuus arveluttaa? Olemme maailman johtavin viisumipalveluiden tarjoaja, verrattomalla tehokkuudella anoaksemme liikematka- ja muita matkustusviisumeita yritys- ja yksityisasiakkaillemme maailmanlaajuisesti, nopeasti, käytännöllisesti ja turvallisesti. Sudanin rajanaapureita ovat pohjoisessa Egypti, idässä Eritrea sekä Etiopia, etelässä Etelä-Sudan, lounaassa Keski-Afrikan tasavalta,.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit