maanantai 22. elokuuta 2016

Porkkalan ampujat fi

Porkkalan ampujat fi

Kirjauduit palveluun rekisteröityneenä käyttäjänä. Voit osallistua keskusteluihin ja lukea palvelun maksuttoman sisällön. Tilaamalla saat käyttöösi koko digipalvelun.


Porkkalan Ampujat ry. Siirry porkkalanampujat. Upinniemessä sijaitsevalla ampumaradalla käy melkoinen pauke. Määrätietoisesti toimivat ampujat ovat kuitenkin tietoisia siitä, että lainsäätäjät ovat tarttumassa harrastukseen kovin kourin.


Hae yritystietoa Yritystele. Sisältö-haun tulokset hakutermillä PORKKALAN PIENKONE. Ratsastusseura Tampajan Torpedot ry Riding Club Cavalor ry. Porvoon Taitoluistelijat (PTL) Porvoon Tarmo.


Puotinkylän Valtti. Lisää artikkelissa, tutustu. Asiakaspalvelu ja neuvonta (arkisin 9–15) p. Metsästyskortti ja osoitteenmuutos p. Tällä hetkellä Kirkkonummella voi ulkoradalla harrastaa ammuntaa vain Upinniemen varuskunta-alueella, jonne myös yhdistykset ovat päässeet harjoittelemaan ja järjestämään kilpailuja. Vuohimäen ampumarata tarvitsee vielä rakennusluvan kunnalta. Suomalaisuuden Liitto.


Jos Kauhajoki-lautakunnan suositus toteutuu, nämäkin aseet vaikenevat. Harjoitusradalla suositus ammutaan odotetusti alas. Hankkeen takana on Kyrkslätt Skytteförening, joka on anonut radalle lupaa.


Lue lisää: Viisykkönen 15. Kirkkonummella on ammuntaharrastajille tällä hetkellä käyttössä vain Upinniemen varuskunta-alueella olevat radat ja ilma-aserata Gesterbyn koulukeskuksen väestönsuojassa. Mestaruuskilpailut olivat tänä vuonna poikkeuksellisen suuri ampumaurheilutapahtuma sillä lajivalikoima käsitti olympialajien, ilmakiväärin ja –pistoolin lisäksi makuu- ja 3-asentokilpailut, ilmaolympiapistoolin sekä para-ammuntalajit.


Kaikissa ampumaseuroissa ei pysty harrastamaan Compak sporting tai Sporting ammuntaa. Ne seurat joissa löytyy vähintää Compak rata on PAKSUMMALLA. Alla on lueteltu suomessa toimivia seuroja ja nimeä klikkaamalla pääset seuran kotisivulle josta löydät yhteystiedot, aukioloajat ja harjoittelumahdollisuudet. Jäsenyhdistykset AAA-Erä ry Ahdenkallion Seudun Hirvimiehet Ry.


Ahmon Eräveikot Ry Ajokoiramiehet Ry Andersböle-VECKOSKI Jf Rf Arolammen Erämiehet Ry. Breds Jaktförening Rf Bw Riistakerho Degerby-INGÅ Jf Rf Diana Jf Rf Dickursby Jaktvårdsförening Rf Dragsvik Jägare R. Kilpailut olivat kovatasoiset, monen sarjan voittotulos on myös tämän kauden kotimainen kärkitulos. Mäntsälän ampujien suorituksista kirkkaimpaan loistoon nousee Daniel Lindemanin ja Armi Häkkisen kaksoisvoitto kivääri 12VT sarjassa. Lappeenrannan standard-joukkue vei myös joukkuekilpailun voiton.


LaSan joukkueessa ampuivat Mikko Kuisma, Perttu Piironen, Kalle Reponen ja Jari Niinimäki. Ampujia Haminan Lupinmäen ampumaradalla pidetyissä kilpailuissa oli yhteensä 96. Parikkalassa toimivia urheiluseuroja ovat Parikkalan Urheilijat, Saaren Urheilijat, Uukuniemen Urheilijat, Parikkalan Seudun Ampujat , suunnistusseura RaPSU ja Parikkalan sukeltajat ry.


Av HanA-skyttarna segrade Antti Löflund segrade i klassen Hpå luftpistol med 3poäng. HanA tog dessutom ett lagsilver i herrklassen på luftpistol med laget Staffan Winberg, Ahti Niskanen och Juri Hietanen. Pusulan Riistamiehet Ry. Pukkilan Erämiehet ry. Rannikkoerästäjät R. Robin Hood Bowhunting Team Ry.


Match is over, thank you for participating! Official final. Verify lists are available at pf. Soup lunch is free in the main match in.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit