maanantai 29. elokuuta 2016

Talletusautomaatti vei rahat

Talletusottoautomaatti vei rahani ja ei tallettanut kuin osan vaan rahasummasta. Talletusautomaatti söi Teemun rahat , virheilmoitusta ei kuulunut - Jouduinko pankissa ryöstön kohteeksi 13. Helsinkiläisellä talletusautomaatilla tehty talletus ei päätynyt pankkitilille asti.


Uutta on rahan tallettaminen, joka toimii aluksi Nordean, OP:n ja Danske bankin debit-korteilla. Automaattiin voi latoa niin seteleitä kuin kolikoitakin. Esimerkiksi säästölippaan tyhjennys sujuu näin uudella automaatilla, ja rahat näkyvät heti tilillä.

Mies oli yhteydessä Nordeaan, jossa useita päiviä jatkunut viestinvaihto toi aina saman vastauksen. Pankin mukaan rahat oli jo tilitetty, ja tilille siirretty euroa ja senttiä. Miehen mukaan pankki ei halunnut tosissaan edes selvittää ongelmaa. Ne eivät vaivautuneet edes ottamaan yhteyttä automaatin hoitajaan. Ottopisteen sininen aukko ei normaalisti koskaan ota korttia kokonaan sisäänsä, vaan kortti jää aina asiakkaan saataville.


Yksi talletusautomaatti on Kaakkurin Cittarissa. Olettaisin että Oulun keskustassa pankkien konttoreista myös löytyy, ei ole varmaa tietoa tämä. Mies kertoo säästäneensä rahaa myymällä muun muassa vanhoja kameratarvikkeitaan ja tallettaneensa viimein roponsa automaattiin tulevaa Kreikan-matkaa varten.


Poistumme, ja pidämme rahat lompakossa.

EPILOGI: Syyskuun 28. Aamulla käymässä Savonlinnan Sampopankissa. Kas, tuossa nurkassahan jököttää sellainen hieno, kallis talletusautomaatti.


Mutta mitäs tuossa ikkunaan teipatussa lapussa lukee? Kyllä nyt loppui S-pankin käyttö. Eihän se edes ole mikään pankki! Vietiin sitten kolikot Sampoon, jossa homma onnistui heti. Seinäjoelle tulee lisää TalletusOtto-automaateja.


Kakkososa sai maakunnan Frozen-fanit liikkeelle Kuortaneelta ja Ylihärmästä saakka – Elsa-prinsessa vilahteli puheiden lisäksi nukeissa, mekoissa ja saappaissa Julkaistu 26. Linja-auto vei kasinon takaovelle ja olimme keskellä valtavaa pelisalia, joka tuntui jatkuvan pitkälle. Jokaisen pöydän luona oli vartija ja isot kieltotaulut muun muassa valokuvaamisesta sekä alkoholin käytöstä.


EMP:n kanssa- Hiii! Arvatkaa mitä himoitsemaani minulle saapui pari viikkoa sitten! Mustat kiilotonahkaiset Dr. Olin hinkunut näitä heti siitä hetkestä saakka, kun keväällä ensi kertaa laitoin samanmoiset punaiset jalkaani ja tajusin niiden olevan ihan. ATMs rapidly disappearing in Finland 9. Finns are handling cash increasingly seldom.


The amount of withdrawals from ATMs has decreased by a third in the last ten years, reveals Automatia Pankkiautomaatit Oy, which is in charge of Otto ATMs.

Joni vei kiekon upeasti maalin kulmalle,. Rahat näkyvät tilillä heti,. Tilaa Salkkari lahjaksi! Lahjatilaus on mukava tapa ilahduttaa ystävää tai sukulaista.


Oletko kiinnostunut harrastamaan joukkuevoimistelua? Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit