keskiviikko 17. elokuuta 2016

Kulukorvaus ytk

Suomen suurin työttömyyskassa YTK auttaa ja neuvoo sinua. Voit itse keskittyä seuraaviin askeliin! Jos TE-toimiston tarjonnasta ei löydy sopivaa työvoimakoulutusta, voit hakea ansiopäivärahaa omaehtoisen opiskelun tukemiseksi. Jos TE-toimisto on katsonut, että omaehtoinen opiskelu on tarkoituksenmukaisin keino parantaa ammattitaitoasi ja mahdollisuuksiasi saada tai säilyttää työpaikka, voit hakea ansiopäivärahaa päätoimisesta opiskelusta huolimatta. Kulukorvauksen määrä on euroa päivässä.


Korotettu kulukorvaus on euroa päivältä. Liikkuvuusavustusta voidaan maksaa, jos otat vastaan vähintään kuukautta kestävän työsuhteisen työn tai osa-aikatyön, jossa päivittäinen työmatka kestää yli tuntia (osa-aikatyössä tuntia). Työ- ja elinkeinotoimisto voi korvata työnhakuun ja työllistymiseen liittyviä kustannuksia. Työnhakumatkojen korvaukset Jos olet työtön työnhakija, TE-toimisto voi korvata työnhakuusi liittyviä matka- ja yöpymiskustannuksia.


Edellytyksenä on, että korvaus katsotaan työllistymisesi ja. Ansiopäivärahalla on perusosa, ansio-osa ja korotukset. Tämä päivärahan osa ei riipu työttömyyttä edeltäneestä palkastasi ja täysi päiväraha on aina vähintään perusosan suuruinen.


Työllisyysrahasto tuo turvaa työelämän muutoksissa. Tuemme työllisyyden edistämistä rahoittamalla työttömyysturvaa, aikuiskoulutusetuuksia, työttömyysajalta kertyvää työeläkettä ja palkkaturvaa. Todistus osallistumisesta työllistymistä tukevaan toimintaan.


Lomake liitetään ansiopäivärahahakemukseen. Työllistymistä tukevan toiminnan järjestäjä (esim. kunta tai ammattiliitto) täyttää työttömyyskassaa varten aktiivisuusedellytyksen seurantaa varten. Vuorotteluvapaan ehdot ja edellytykset. Tämän sivuston käyttö edellyttää Javascriptiä. Salli selaimen asetuksista Javascriptin käyttö.


Denna tjänst använder JavaScript. Hakuohje koulunkäynninohjaajille ja koulunkäyntiavustajille. Huomaathan palkanmaksupäivän merkityksen hakiessasi päivärahaa. Palkka huomioidaan sovittelussa aina silllä hakujaksolla kun se maksetaan riippumatta siitä milloin työ on tehty. If on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuuttaja, jolla on yhteensä noin miljoonaa asiakasta ja Suomessakin miltei miljoona asiakasta.


Liiton jäsenmaksu sisältää Erityisalojen Toimihenkilöiden Työttömyyskassan jäsenmaksun. Tämä tarkoittaa sitä, että saat työttömäksi jäädessäsi tulojesi mukaan määräytyvää ansiosidonnaista. Lainsäädännössä opetusalalla tarkoitetaan opetustyötä oppilaitoksessa. Yksityisten konsultointia ja koulutustoimintaa harjoittavien yhtiöiden palveluksessa tehtyä opetus- ja koulutustyötä tai päiväkodissa tapahtuvaa lastentarhanopettajan työtä ei katsota opetustyöksi, joten näillä aloilla.


Tervetuloa asioimaan kanssamme! Oma asiointi on henkilöasiakkaiden verkkopalvelut yhteen kokoava sivusto. Kirjauduttuasi sisään näet ajankohtaiset tiedot tilanteestasi palvelun etusivulla. Kysy Kelasta -keskustelupalstalta saat vastauksia Kelan etuuksiin liittyviin kysymyksiisi.


Lakon tai työsulun vaikutus ansiopäivärahaan. Jos työntekosi estyy sellaisen lakon vuoksi, jolla ei ole tarkoitus vaikuttaa sinun työehtoihin tai työoloihin, ilmoittaudu TE-toimistoon työttömäksi työnhakijaksi palkanmaksun päätyttyä saadaksesi. Olemme tukenasi kaikissa työelämän vaiheissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit