perjantai 26. elokuuta 2016

Veroilmoitus 2019

Luotettavat tilitoimistopalvelut Kainuussa. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi matkakulut, kotitalousvähennys, työasuntovähennys, vuokratulot sekä luovutusvoitot ja -tappiot muusta omaisuudesta kuin arvopapereista. Tämä helpottaa veroilmoituksen antamista. Tee veroilmoitus OmaVerossa.


Metsätalouden veroilmoituksen voit antaa vaihtoehtoisesti. Ketä veroilmoitus koskee? Veroilmoitus koskee niin yksityishenkilöitä, yhteisöjä kuin yrityksiäkin.


Veronmaksajat saavat nyt huhtikuussa uudenlaisen esitäytetyn veroilmoituksen. Sen täyttäminen käsin on jatkossa mutkikasta. Sen sijaan suositellaan ilmoituksen tekemistä Omavero-palvelussa. Listasimme kohtaa, jotka veroilmoituksessa muuttuvat. Luonnollisen henkilön ja kuolinpesän veroilmoitus.


Esitäytetyn veroilmoituksen puuttuvat ja korjatut tiedot on annettava viimeistään 5. Täyttämällä veroilmoituksen oikein vältät puutteiden aiheuttamat turhat selvitykset, tarpeettomat veronkorotukset ja verotuksen oikaisut yhtiön vahingoksi. Osakeyhtiön on annettava veroilmoituksensa neljän kuukauden kuluessa tilikauden päättymiskuukauden lopusta lukien. Esimerkiksi jos tilikausi päättyi 31. Jos veroilmoituksen tiedot ovat oikein, eikä mitään tietoja puutu, veroilmoitukselle ei tarvitse tehdä mitään.


Jos tiedot eivät ole oikein tai jotain puuttuu, veroilmoitus tulee täydentää ja korjata viimeiseen palautuspäivään mennessä. Loput on siellä pc-wakassa, sieltä onnistui siirtämään enintään vuotta webwakkaan ja ohje tai suositus oli, että ei siirrettäisi mitään vaan aloitettaisiin puhtaalta pöydältä. Veronpalautukset maksetaan useimmille ensi vuonna jo elokuusta alkaen. Myös jäännösverojen eräpäivät aikaistuvat. Verovelvollisen, joka harjoittaa maataloutta, on annettava maatalouden veroilmoitus ja esitäytetyn veroilmoituksen puuttuvat ja korjatut tiedot viimeistään verovuotta seuraavan vuoden huhtikuun päivänä.


Veroilmoitus 2019

Maataloudenharjoittajan veroilmoitus. Esitäytetty veroilmoitus myös näyttää hieman erilaiselta kuin ennen, sillä nykyään kyseessä on aiempaa yksinkertaisempi tuloste verovelvollisen tuloista. Määräaika on merkitty kunkin omaan ilmoitukseen. Tarkista esitäytetty veroilmoitus entiseen tapaan.


Jos kaikki tiedot ovat oikein, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Mutta jos täytyy, et voi enää korjata tai täydentää tietoja sinulle lähetettyyn paperiseen veroilmoitukseen. Voit käyttää verkkopalvelua, jos sinulla on suomalaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Jos et tee korjauksia OmaVero-verkkopalvelussa, hanki erilliset korjauslomakkeet Verohallinnon verkkosivuilta tai verotoimistosta.


Veroilmoitus 2019

Se parantaa verotuksen osumatarkkuutta ja siirtää samalla isot veronpalautukset ja jälkiverot historiaan. Osakeyhtiöiden ja muiden yhteisöjen tulee antaa veroilmoitus neljän kuukauden sisällä tilikauden päättymisestä. Niillä yhteisöillä, joiden tilikausi on päättynyt 31.


Verohallinnon tiedottee n mukaan ensimmäisenä veroilmoituksen pääsevät antamaan maa- ja metsätaloudenharjoittajat sekä toiminimiyrittäjät maalis- ja huhtikuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit