tiistai 9. elokuuta 2016

Tilisiirtolomake finanssiala

Tee ja lähetä laskut missä ja milloin vain! Kokeile ilmaiseksi verkossa toimivaa laskutusohjelmaa. Muutoksen myötä myös tilisiirtolomake on muuttunut.


Tilisiirtolomakkeella tulee olla laskuttajan tilinumero IBAN-muodossa. Finanssialan Keskusliitto määrittelee kotimaan (Suomen) maksuliikenteessä käytettävän tilisiirtolomakkeen. BIC koodin voi jättää pois myös 1. Lomakkeelle on määritelty värit, mitat, tietokentät, viivavahvuudet (paksuudet) ja kirjainkoot.


Lisäksi on määritelty lomakkeen osat, lomakkeeseen käytettävä paperi ja painovärisuositukset. Eipä taida olla, jos siitä tekstistä käy ilmi selvästi kaikki tarvittavat tiedot. LähiTapiolan laskut on jo usemman vuoden olleet laittomia. Asiakas merkitsi tilisiirron vastaanottajakenttään sanan isi.


Sattuisiko keneltäkään löytymään excel-muotoista tilisiirtolomake pohjaa vuokrien maksua varten? Pitäisi olla sellainen, että yhdelle sivulle mahtuu kolmen maksun tiedot ja jokaisen alla pankkiviivakoodi. Olisi kätevää kun yhdelle sivulle saisi esim kolmen kuukauden vuokrien maksutiedot. SEPA (Single Euro Payments Area) eli yhtenäinen euromaksualue, on Euroopan komission, Euroopan keskuspankin ja eurooppalaisten pankkien hanke, jonka työn tuloksena on saatu aikaan Euroopan talousalueen laajuinen maksuliikenteen kotimarkkina.


Nordean e-laskupalvelu noudattaa Finvoicen teknisiä kuvauksia, jotka löytyvät Finanssiala ry:n (FA) sivuilta. Nordea suosittelee käyttämään aina uusinta Finvoice-versiota. Ilmoita ja maksa arvonlisävero OmaVerossa.


Yleinen määräpäivä on kuukauden 12. Jos verokautesi on kalenterivuosi, ilmoita ja maksa arvonlisävero viimeistään 2. Koska pankin tulee toimia uuden aikarajoitteen puitteissa, pan-killa on täten kuitenkin oikeus periä asiakkaalta palauttamansa varat takaisin, jos ilmoitus väärinkäytöstä osoittautuu aiheettomaksi. Kirjassa kerrotaan kuinka finanssiala pyörittää koko maailmaa. Rahalla saa valtaa. Samalla kuin yhä suurempi joukko maapallon ihmisistä elää velallisena.


Tässä muutamia poimintoja joita kirjassa myös mainitaan: Yksityiset pankit luovat suurimman osan rahasta. Kaikki jäsenedut, matkavakuutusta lukuun ottamatta, ovat eläkeläisjäsenen käytössä. Lisätietoja jäsenmaksusta ja -eduista saat Jäsenpalvelusta. Yrityksiltä SEPAn käyttöönottoon valmistautuminen on edellyttänyt maksupalvelusopimusten ja ohjelmistojen päivittämistä.


Finanssiala ry edustaa Suomessa toimivia pankkeja, henki-, työeläke- ja vahinkovakuutusyhtiöitä sekä rahasto- ja rahoitusyhtiöitä ja arvopaperivälittäjiä. What marketing strategies does Finanssiala use? Get traffic statistics, SEO keyword opportunities, audience insights, and competitive analytics for Finanssiala.


Finanssiala ry- , FA Notice This website or its third-party tools use cookies, which are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated in the cookie policy. Keywords: Finvoice, finanssiala , tilisiirtolomake , Uutismajakka, finanssiala työnantajakuva, hot work safety.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit