tiistai 16. elokuuta 2016

Vuokranantajat

Vuokranantajat

Edistämme vuokranantajien asiaa ja tarjoamme Suomen parasta asiantuntijatietoa vuokrauksesta ja asuntosijoittamisesta. Teemme vuokraustoiminnasta palkitsevampaa, turvallisempaa ja helpompaa. Jäsenpalvelujen ja -etujen tavoitteena on tehdä vuokraamisesta helpompaa, palkitsevampaa ja kannattavampaa.


Vuokranantajat

Katso myös yhteistyökumppanien tarjoamat jäsenedut. Tällä sivustolla on tietoa vuokranantajille yleisestä asumistuesta ja eläkkeensaajan asumistuesta sekä perustoimeentulotuesta. Asumistuen maksaminen vuokranantajalle. Tietoja palvelusta. Ideoita ja inspiraatiota asumiseen.


Vuokralle tarjotaan asuntoja. Tilaamalla Oikotie Asuntojen uutiskirjeen saat sähköpostiisi kaksi kertaa kuukaudessa sisustusaiheisia artikkeleita, asumisen oppaita sekä inspiraatiota arkeen ja juhlaan. Kun valitset vuokralla asumisen, valitset helpon ja vaivattoman asumismuodon. Maksat vain kuukausittaisen vuokran ja me huolehdimme kaikista asunnon omistamiseen, ylläpitoon ja huoltoon liittyvistä tehtävistä. Uusissa vuokrasuhteissa vuokrataso on yleensä helppo asettaa markkinahintaiseksi, kun taas vanhoissa vuokrasuhteissa saattaa olla, että vuokrat ovat jääneet jälkeen asuntojen käyvästä vuokra-arvosta, mikäli vuokraa ei ole säännöllisesti tarkistettu.


Asuinhuoneiston vuokrasopimus kannattaa aina tehdä kirjallisesti. Täältä löydät tietoa vuokrasopimuksen tekemisestä. Kun jätät ilmoituksen vuokraovi. Annamme neuvontaa asuinhuoneistojen huoneenvuokrasuhteisiin (mukaan lukien vuokranvälitys) liittyvissä asioissa vuokralaisille ja vuokranantajille, asunto-osakeyhtiöön liittyvissä asioissa osakkaille ja asumisoikeusasumiseen liittyvissä kysymyksissä asumisoikeuden haltijoille sekä osaomistusasukkaille.


Asunnon vuokraus ei ole vaikeaa, kun faktat ovat hallussa. Meiltä saat asunnon välitys- ja hallinnointipalvelut vuosien kokemuksella. Jotkut vuokranantajat noudattavat 0-toleranssia maksuhäiriöiden osalta. Tutustu kohteisiimme ja jätä hakemus! Maksuhäiriöitä omaavasta henkilöstä voi joissain tapauksissa saada kuitenkin hyvän ja pitkäaikaisen vuokralaisen, koska asunnon saanti on heille vaikeaa.


Vuokranantajat

Jo sadat vuokranantajat , niin pienet kuin suuretkin ovat valinneet Klik Asuntovuokrauksen vuokravälityksen kumppanikseen. Tarjoamme sinulle asiakkaanamme laadukkaan ja nykyaikaisen välityspalvelun ja hoidamme prosessin alusta loppuun tinkimättömällä tarkkuudella. Anna meidän olla avuksi ja aloitetaan menestyksekäs yhteistyö jo tänään.


Yksityisillä vuokranantajilla on keskeinen merkitys riittävän ja kansalaisten tarpeita palvelevan asuntojen tarjonnan varmistamisessa. Sivuiltamme löydät kattavasti vuokra-asuntoja eri puolilta Suomea. Siitä reilut puolet on vapaa-rahoitteisia ja loput ovat niin sanottuja Ara-asuntoja, joiden rakentaminen on rahoitettu valtion.


Vuokranantajat

Kaikki merkittävät vuokranantajat löytyvät verkosta. Hyvän listauksen vuokra-asuntojen tarjoajista löydät myös Mistä löytää vuokra-asunto? Kaikille ilmainen maanlaajuinen palvelu.


Asunnot on pääosin rakennettu valtion aravalainalla tai korkotuella. Uusia asuntoja rakennetaan vuosittain noin 3kpl. Palvelumme ei pääty vuokrasopimuksen allekirjoittamiseen, vaan toimimme omistajan ja vuokralaisen välisenä linkkinä koko vuokrakauden ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit