tiistai 9. elokuuta 2016

Asuntoosakekauppa

Käy osakekauppaa helposti Nordnetissä. Avaa maksuton asiakkuus tänään! Suuren valikoima kirjakauppa. Tutustu valikoimaan ja tilaa heti. Meillä viihtyvät niin perheet kuin vanhukset.


Kunnassa on uima-allas ja keilarata. Tontit ovat suuria ja porvoonjokimaisema lumoaa. Löydä sinäkin onnesi Pukkilasta!


Maksa varainsiirtovero kuukauden kuluessa siitä, kun olet allekirjoittanut kauppakirjan tai muun sopimuksen. Jos ostat asunto-osakkeen kiinteistönvälittäjän kautta, maksa vero kaupanteon yhteydessä. Tietoa asunnon myynnististä ja ostosta: asuntolainaan liittyvät asiat, ostotarjous, asunnon kauppakirja, asunnon kuntotarkastus, myyjän ja ostajan vastuu asuntokaupassa, asunnon vaihto, asuntojen hintojen kehitys. Asunto-osakkeen kauppakirjan malli.


Epäselvät tiedot viemäriputkista? Kreosootti ja terveyshaitta asuntokaupassa? Valitset vain sopivan formaatin ja avaat asiakirjamallin suoraan päätteellesi muokattavaksi.


Palvelun käyttö on ilmaista. Olet tehnyt päätöksen myydä asunto-osakkeesi itse ilman välikäsiä. Seuraavaksi on aika käydä tuumasta toimeen eli myymään kotiasi uudelle omistajalle. Tästä myyntioppaasta saat tsemppiä myyntiin sekä ajankohtaiset vinkit että ohjeet, miten kaikki asunnon myynnissä etenee alusta alkaen aina kaupantekoon asti ja mitä muuta tarvitset kuin rutkasti myynti-intoa.


Digitaalinen asunto-osakekauppa on entistä joustavampi, turvallisempi ja nopeampi tapa kaupankäyntiin. Kaupankäynti ei ole enää aikaan ja paikkaan sidottua, vaan asunto-osakekaupan voi tehdä vaikka lomamatkalta. DIASin käyttö tulee lyhentämään kauppojen läpimenoaikoja.


Aiotpa myydä asuntosi itse tai välittäjää apuna käyttäen, olet molemmissa tapauksissa asunnon omistajana aina itse vastuussa kaupasta. Tälle sivulle on koottu asunto-osakeyhtiöiden toimintaan liittyviä oppaita, ohjeita ja tiedotteita. Laajin näistä on asunto-osakeyhtiölakiopas, joka sisältää yhteenvedon keskeisimmistä muutoksista aiempaan lainsäädäntöön verrattuna.


Onko asunto-osakkeen kaupan vahvistaminen pakollista? Asunnonkaupassa ei käytetä kaupanvahvistajaa siinä merkityksessä kuin kiinteistönkaupassa. Jos yhtiölle myöhemmin rakennetaan uusia asuinhuoneistoja, joiden hallintaan oikeuttavia osakkeita ryhdytään tarjoamaan kuluttajan ostettavaksi ennen kuin uudet asuinhuoneistot on hyväksytty käyttöön otettaviksi, tämän lain säännökset perustajaosakkaasta koskevat sitä, joka merkitsee tai muuten omistaa uuden asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavan osakkeen rakentamisvaiheen aikana. Haun tuloksena saat listan viimeisen vuoden aikana tehdyistä, hakuehtosi täyttävistä kerros-, rivi- ja omakotitalojen asuntokaupoista. Aktia LKV tarjoaa asuntojen- ja kiinteistönvälitystä.


Mainokset Vertaa välityspalkkiot ilmaiseksi - klikkaa tästä! Ostotarjous on sitova ja se pitää tehdä kirjallisena. Välittäjä yleensä ottaa vastaan ostotarjouksen, jossa on ainakin tiedot myyjästä, ostajasta, kaupan kohteesta ja tarjotusta hinnasta. Myyjän vastuu asuntokaupassa ja kiinteistökaupassa on suuri. Virheet ja puutteet ja on kerrottava ostajalle.


Allekirjoitin asunto osake kaupan ehtona oman myynti joka toteutui ja toinen ehto kosteusmittaus. Asunnon kauppakirja pitää olla hyvin ja kattavasti laadittu etenkin, kun asunto myydään yksityisesti. Lataa asunnon kauppakirja Laki24.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit