tiistai 23. elokuuta 2016

Korttilinna

Korttilinna Oy on muovikorttien huippuammattilainen. Olemme erikoistuneet muovikorttien valmistukseen. Tuotteisiimme kuuluvat henkilökortit, työmaakortit, kuvalliset tunnisteet, jäsenkortit, kanta-asiakaskortit ja muut muovikortit. Työajanseurannan uusi aikakausi on alkanut. Liikevaihto nousi 2prosenttia.


Yhtiön omavaraisuusaste oli 6prosenttia. Y-tunnus, toimitusjohtaja ja taloustiedot. Kokeile maksutonta palvelua ja löydä kaikki tarvitsemasi yritystiedot.


Kauppalehden yritystietopalvelusta löydät yrityksen KORTTILINNA taloustiedot, perustiedot, liikevaihdon ja rekisteritiedot. Klikkaa ja tutustu! Valmistamme korkealaatuisia iPad- ja tablet-telineitä moneen tarkoitukseen. Valikoimaamme kuuluvat vapaasti seisovat kioski- ja lattiatelineet, pöytätelineet ja seinätelineet.


Kuvallinen työmaakortti eli veronumero-kortti on jokaisen työntekijän välttämätön väline rakennustyömailla. Jokaisella rakennustyömaalla työskentelevällä henkilöllä on oltava näkyvillä kuvallinen tunniste eli työmaakortti, jossa näkyy mm. Jos työskentelet yhteisellä rakennustyömaalla, tarvitset veronumeron, jonka täytyy olla merkittynä rakennusalan julkiseen veronumerorekisteriin. Meillä on Avainlippu! CardPlus on Suomalaisen Työn Liiton jäsen ja saamme käyttää tunnettua avainlippumerkkiä.


Merkki kertoo, että tuotteemme on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Oheisella lomakkeella voitte lähettää palautetta, ilmoittaa virheellisistä tiedoista tai tehdä tilauksia palveluun. Mikäli haluatte vastauksen palautteeseenne, niin lisäättehän mukaan yhteystietonne.


Kalliiden valmispakettien aika on ohi! Kuvamuiston asiakas voi valita itse eri kuvavaihtoehdoista mieleisensä, ja tilata siitä valitsemansa kuvatuotteet. Kuvaverkko Oy on suurin valokuvausyritys Suomessa ja edelläkävijä alalla. Asiakkaitamme ovat päiväkodit, koulut, urheiluseurat ja yritykset. Ilmainen toimitus yli 10€ tilauksista.


Suomen Tilaajavastuu on nyt Vastuu Group. Edistämme rakennetun ympäristön digitalisaatiota ja autamme alalla toimivia yrityksiä lain velvoitteiden hoidossa. Palvelumme helpottavat yritysten arkea. Luomme parempaa ja kestävämpää elämää ihmisille ja ympäristölle luotettavan datan avulla. Kaikki työnantajan työpaikat.


Tarkemmat maksulliset raportit tuottaa Asiakastieto. Alla oleva linkki vie Asiakastiedon. Painatukselliset kaulanauhat ovat oiva mainosväline erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa.


Kaulanauha on hyvä mainosväline ja se huomataan kuljettaessa kaupungilla ja yleisissä tiloissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit