maanantai 1. elokuuta 2016

Nordnet säästäminen

Nordnet säästäminen

Bank Norwegianin säästötili tarjoaa joustavat ehdot ja korkoa rahoillesi. Uusi mobiilipalvelu pitää tavoitteesi raiteilla. Yhdistetään tavoitteesi ja ammattimainen sijoitusten hoito.


On mahdotonta sanoa, miten suuri tuotto tulee todellisuudessa olemaan. Esimerkkilaskelman tuottoprosentti on vain oletus. Laskelmassa ei ole huomioitu kaikkia säästösummaan todellisuudessa vaikuttavia tekijöitä, kuten inflaatiota, veroja, valuuttakurssimuutoksia ja rahastoihin liittyviä kuluja.


Kuukausisäästäminen on helppo tapa aloittaa säästäminen. Lue asiantuntijoidemme ajatuksia säästämisestä ja katso, kuinka he itse sijoittavat. Nordnet Blogi on Suomen suosituin talousblogi, josta löydät ideoita ja inspiraatiota säästämiseen ja sijoittamiseen. Lue sijoitusaiheisia artikkeleita, katso videoita ja kuuntele podcasteja. Koska lisätulojen tienaaminen ja säästäminen kulkee käsi kädessä, on tärkeää avata tili mahdollisimman nopeasti.


Nordnet säästäminen

Eräs paikka on jota voin lämpimästi suositella. Siellä on myös mahdollista sijoittaa myös osakkeisiin, mutta niistä myöhemmin. Nordnet on ainoa toimija, joka tarjoaa kuukausisäästämistä ETF:.


Säästäminen lapselle – pankkien ehdotukset suurvertailussa – katso parhaat ratkaisut! Vuosien saatossa säästöt kerryttävät korkoa korolle. Säästäminen ePosulla on helppoa, sillä säästät automaattisesti, aina kun teet ostoksia maksukorttisi debit-ominaisuudella. Jokaisen tekemäsi ostoksen yhteydessä siirtyy säästöön tietty summa rahaa, joka voi olla joko päättämäsi kiinteä summa, tai ostoksista ylöspäin pyöristetyn hinnan ja ostoksen oikean hinnan välinen erotus. Nordnetissä voit säästää ja sijoittaa osakkeisiin, rahastoihin, ETF:iin ja muihin arvopapereihin ilman säilytysmaksuja.


Tervetuloa asiakkaaksi sijoittajalle suositelluimpaan pankkiin! Etsin sopivaa ETF:ää, mutta lopulta päädyin tuotteeseen, josta olen jo aikaisemmin kirjoittanut artikkelissa Nordnet Smart - suursijoittajien tuote yksityissijoittajille. Nimittäin, Nordnet Smart salkut ja sieltä kaikkein volatiliteetein vaihtoehto eli Nordnet Smart EUR Hedged B Acc. Yksilöllistä varainhoitoa. Avaa tili verkossa.


Aloita säästäminen. Mistä aloittaisi – Säästäminen Nordnetin avulla ilman kuluja. Paljon lisää mielenkiintoista luettavaa Nordnetin sivuilla, pääset tutustumaan tarkemmin kun olet avannut ilmaisen tilin. Miten lapsen tili kannattaa avata?


Saat salasanan heti käyttöösi. Entä miten se käytännössä onnistuu? Mitä lapsen salkkuun voi ostaa? Katso meklari Joonaksen vinkit lapselle. Nordnetin ratkaisu on tasajakosijoitus neljän Pohjoismaan välillä (Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska), Nordnetin kuluttomiin Superrahastoihin.


Meillä on siis useita eri vahtoehtoja sijoittaa omia säästöjä. Voimme sijoittaa riskillä tai riskittömästi. Tässä blogikirjoituksessa käyn riskittömän vaihtoehdon läpi, jota siis itse käytän.


Ei kuukausimaksuja, ei mitään kuluja. Visiossamme Suomi on omistusmyönteinen yhteiskunta, jossa enemmistö kansalaisista omistaa pörssiosakkeita ja valta pörssiyhtiöissä on suomalaisten omissa käsissä. Omaan asuntoon säästäminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, sillä ensiasunnon osto kokonaan ilman säästöjä voi olla hankalaa – lue lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit