keskiviikko 10. elokuuta 2016

Kutsu on avecillinen

Saat upeat kutsukortit juhliisi edullisesti ifolorilta. Kokeile helppokäyttöistä suunnittelutyökalua tai valitse tuhansista malleista. Usein lakkiaisiin saatetaan poiketa kutsumattakin, esimerkiksi ystävät tai naapurit voivat poiketa kukkakimpun kanssa onnittelemaan. Hääkutsu kannattaa lähettää viimeistään neljä viikkoa ennen häitä.


KUTSUTEKSTIT - KUTSUKORTIN TEKSTIT - KUTSURUNOT - KUTSUKORTIT - hauska kutsuteksti. Tekstimalli, kutsun tekstimalleja kutsukortteihin. Joo laitettiin kyllä osaan nimillä ja osaan ihan että kutsu on avecillinen , koska kaikki eivät asu yhdessä. Silti ne avecit haluamme, koska me tunnemme ne vaikkei kaikki siis yhdessä asu. Tarkoitin kommentillani siis tätä nimenomaista tilannetta, jossa ap ei ollut saanut omaa kutsua vaikka on töissä yrityksessä.


Eli oudosti laitettu miehelle avecillinen kutsu , kun sillä on kuitenkin ilmeisesti tarkoitettu ap:ta. Ainejärjestön vuosijuhlat ovat tulossa, mutta en tiedä, pitäisikö kumppani ottaa sinne mukaan vai ei? Mies ei viihdy isoissa ihmismäärissä eikä tuntemattomien seurassa, koska hän on huono poistumaan mukavuusalueeltaan.


Kutsu on avecillinen. No sieltähän tuli kirje suoraan itse Markus Seliniltä ja Solar Films:ilta jossa pyydettiin saapumaan turkuhalliin 3. Matka Turkuun autolla oli yhtä painajaista ja turkuhallista ei ollut tietoakaan. Samaa mieltä kansssasi, vieras_hmmm.


Meiltä lähtee kaikille seurusteleville avecillinen kutsu , koska en halua ottaa häissäni kantaa siihen kenen avopuolisosta pidän ja kenen en. Muutama tapaus tulee kutsuttua vaikka mieluummin olisin jättänyt kyseisen henkilön kutsumatta. ANATOMY TRAINS in TRAINING - Health For Performance. Jotkut ovat jo ilmoittaneet poikaystävänsä mukaan, mutta tietääkseni kaikki eivät.


Onko kutsu avecillinen : Meillä ei ole, joten kirjoitettiin ”tämä kutsu ei ole avec, vaan koskee ainoastaan kuoreen kirjoitettuja henkilöitä”. Toisaalta hän tulisi kyllä mukaan minun mielikseni. Minä sain myös serkultani kutsun hänen häisinsä, eikä ollut avecillinen kutsu. Paikkoja on varattu nopeimmalle sisältäen Lämpövoimakerhon hallituksen ja kutsuvieraan. Ilmoittautuminen on sitova ilmoittautumisen sulkeutumisen jälkeen 14.


Kirjoita niihin, mitkä juhlat on kyseessä, kerro mahdollisesta teemasta, pukukoodista, kellonajoista, tarjoilusta ja laita siihen myös tarkka osoite. Mainitse myös, onko kutsu avecillinen ja laita RSVP päivämäärineen. Lypsykarja tuottaa maitoa ja naudanlihaa Ruokatieto Yhdistys. Jyväskylän kaupunginteatterin suurella näyttämöllä on neljä ensi-iltaa vuodessa.


Poikimisen jälkeen alkaa lehmän maidontuotanto. Tämän jälkeen sitä kutsutaan lehmäksi ja se poikii kerran vuodessa. Isä, isi, iskä, ukko ,ukki, vaari, pappa, äijä ja moni muu, sillä rakkaalla on monta nimeä. Lahjaideana voisi olla laadukas keunen tuotepaketti taikka lahjakortti, meiltä saat molemmat! Motivan Pikkujoulut pidetään tänä vuonna Teekkaritalolla, torstaina 14.


Hyvä Kärppätoimija! Luvassa on juonnettu ja ohjelmallinen ilta, jossa käydään. Shoppailuiltaan oltiin varattu pari tuntia, mutta meillä ei mennyt siskoni kanssa liikkeessä kuin reilu puoli tuntia. Perjantaina illalla suuntasin nykyisten ja entisten työkavereiden pikkujouluihin.


Firman virallisiin pikkujouluihin en teatterin takia pääse, mutta näihin epävirallisiin suuntasin mielelläni. Tai pitänee sanoa, että suuntasimme, sillä kutsu oli avecillinen joten kipaisimme Kotinörtin kanssa kummatkin paikalle. Nättejä ja tyylikkäitä hiihtäjänaisia, Muranen ja Roponen.


Miesten puvut jotenkin kovin samantyyppisiä? Missasin sen henkilön nimen, jolla oli käytetyistä videonauhoista tehty puku. Mahtoiko olla hardcore-materiaalia, vai ihan vaan luonto-ohjelmia? Onpa kummallista taas kirjottaa tänne.


Koko ajanhan se on pyörinyt takaraivossa, että pitäis varmaan päivitellä kuulumisia, mutta joskus aiemmin sanoin, että kun mee hyvin eikä oo mitään valitettavaa nin sitä haluu vaan olla siinä hetkessä just niiden ihmisten kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit