perjantai 16. maaliskuuta 2018

Elisa lasku myöhässä

Elisan verkkokaupasta löydät laajan valikoiman laitteita ja liittymiä. Katso kuumimmat tarjoukset. Alle on listattu yleisimpiä syitä sille, miksi olet mahdollisesti saanut maksumuistutuksen, vaikka lasku on jo maksettu: Maksoit laskusi eräpäivän jälkeen? Mikäli olet maksanut laskun hieman myöhässä , maksumuistutus ehdittiin lähettää sinulle ennen kuin maksusuorituksesi näkyi meillä. Liittymämaksut veloitetaan päiväkohtaisesti, joten uuden liittymän ensimmäinen lasku sisältää usein maksuja ensimmäiseltä vajaalta kuukaudelta sekä seuraavalta täydeltä kuukaudelta.


Laskun erittelystä voit tarkistaa päivämäärät, joilta laskulla veloitetaan. Laskuerittelyn voit tarkistaa PDF-muotoisena OmaElisasta kohdasta Laskut. Kun toimeksiannossa antamasi ehdot täyttyvät, e- lasku menee eräpäivänä maksuun.


Näet maksun suoraan erääntyvien maksujen luettelossa. Jos toimeksiannossa antamasi ehdot eivät täyty, e- lasku on esimerkiksi suurempi kuin antamasi enimmäismäärä, e- lasku pitää vahvistaa maksettavaksi. Hei, mulla on sellanen ongelma että lasku erääntyi 1. Haittaako se että maksaa muutaman päivän myöhässä ? Ja sit ku tossa laskussa on tuo puhelin samsung galaxy sneo nii se varastettiin ja olen tehnyt rikosilmoituksen niin miten tässä toimitaan? Moro, huomasin tuossa pari päivää sitten että laajakaistani kk lasku oli erääntynyt (eräpäivä ). Ehtiikö sen vielä maksaa vai pitääkö oottaa sakkoja? E- lasku on kätevä ja turvallinen maksutapa, joka helpottaa maksamista ja eräpäivän muistamista.


Myös maksun tiedot ovat valmiina e-laskulla, joten sinun tarvitse syöttää niitä enää erikseen verkkopankkiisi. Kuka voi tilata e-laskun? E- lasku on tarkoitettu henkilöasiakkaille sekä ammatin- ja liikkeenharjoittajille.


Miksi sain maksukehotuksen, vaikka lasku on maksettu? Jos lasku on maksettu eräpäivän jälkeen, tieto suorituksesta ei välttämättä ehdi kirjautua ennen maksukehotuskirjeen lähtemistä. Jos olet maksanut laskun ennen kirjeen lähettämistä (ks. maksukehotuksen päiväys), asia on kunnossa ja saamasti maksukehotus on aiheeton. E- lasku ja sähköpostilasku ja itsepalveluun toimitettava lasku ovat maksuttomia. E-laskun ja suoramaksun voit ottaa käyttöön oman pankkisi kautta.


Muiden laskutustapojen muutokset voi pyytää asiakaspalvelusta. Tutustu ja kokeile Elisa Kirjaa heti! Maria Ohisalo nimitti Kirsi Pimiän sisäministeriön kansaliapäälliköksi ohi Suopon päällikön. Valittavan henkilön täytyisi olla jotenkin jo kärkikaartissa kyvykkyyden, johtamisosaamisen, alan tuntemuksen ja kokemuksen puolesta.


Asiakas vaihtoi operaattoria Elisasta toiseen operaattoriin. Elisa lähetti entiselle asiakkaalleen viimeisen laskun vasta seitsemän kuukautta operaattorin vaihdon jälkeen. Miksi lasku tuli yli puoli vuotta myöhässä ? Elisan palvelujohtaja Pasi Vannisen mukaan kyseisellä asiakkaalla oli liittymäsopimuksen lisäksi etusopimus. Elisa perii muistutusmaksun, jos laskun maksaa vähänkin myöhässä.


Olet varmaankin maksanut jonkin puhelimesi maksuerän pari päivää myöhässä. Kyllä se suoritus pitää olla ihan päivää myöhässä eräpäivästä ennen kuin maksullisen muikkarin saa lähettää. Myöhässä laskutetaan keskimäärin alle kolme euroa liittymää kohden.


Johtaja Matias Castrén Elisasta ei halua kertoa, kuinka suuresta summasta kokonaisuudessa on kyse. Elisa ilmoittaa informoivansa kaikkia asiakkaitaan, joita laskutusviive koskee. Elisalla on ollut paljon laskutusongelmia. Itselläni Oma elisa palvelussa on pitkään roikkunut maksetut laskut muka maksamattomina koska sitä laskua ei oltu maksettu elisan oma elisa palvelun kautta vaan suoraan pankkiin niinkuin laskut pitääkin maksaa. Maksa lasku kirjeen tiedoilla.


Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme - autamme mielellämme. Vanhempainpäivärahakauden laskurilla voit laskea, koska äitiys-, isyys- tai vanhempainraha alkavat ja milloin ne päättyvät. Ilman yrittäjää ei ole yritystäkään.


Vaarantuuko yrityksesi liiketoiminta, jos yllättäen joudut sairauslomalle? Miten käy perheen talouden, jos loukkaannut vakavasti tai kohtaat ennenaikaisen työkyvyttömyyden?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit