perjantai 23. maaliskuuta 2018

Ajoja kuljetusyrittäjälle

Veturin päällirakenteet ja perävaunu maksavat uutena puolitoistakertaa vetoauton hinnan, kun kuitenkin vaaditaan - akselinen kärry ja lämpösäädelty yhdistelmä. Onhan ajoja kapelleillekin, mutta ne ovat yleensä niin kilpailutettuja ( esim. Transpoint entinen Combi ) että niistä ei saa tuottoa sitten mitään.


Raimo on tästä hyvä esimerkki,ei aloiteta hommia jos ei hinta ole kohdillaan. Tai sitten on otettava riski ja ruettava ns. Mutta on sekin vähän hölmö tapa aloittaa jos ei ole mitään ajoja tiedossa. Avoin työpaikka: Kuljetusyrittäjä - Koski Logistics Oy. Duunitorilla lisäksi yli 0muuta avointa työpaikkaa.


Vuonna 19kuljetusyrittämisen aloittanut Timmerbackan suku Kaustisilta on pärjännyt ahkeruudella ja joustavuudella. Liki vuoden toimintaan mahtuu monenmoista, mutta Pohjois-Norjan maisemat ovat tulleet suvun miehille erityisen tutuiksi. Usein kyseinen ajoraportti on paperinen lomake, jonka kuljettaja täyttää ja lähettää postitse tai toimittaa henkilökohtaisesti huolintayritykselle. Tärkeimmät vaatimukset voisi olla esimerkiksi; Niin maan perkeleen pitkä pinna (monesti tulee asiakkaita joille tekisi mieli huutaa pää punasena kun eivät voi toimia itse asiallisesti) ei saa missään nimessä käyttäytyä siten että asiakkaat ilmoittavat tavarantoimittajalle että tuota kuskia ette enää ikinä tänne lähetä, asiakaspalvelutaitoa, pitkää pinnaa. KTK on lyhenne sanoista kuorma-autojen tilauskeskus.


Jos sieltä aikoo saada ajoja niin pitää olla kyseisen KTK:n jäsen. Liittyminen jäseneksi maksaa paljon rahaa,tämän päivän hinnoista en tiedä joten sanon vain,että hyvin merkittävästä summasta on kysymys,varsinkin jos on aloitteleva yrittäjä. Ajoja lepoaikalaki on tottakai todella tärkeä osa tieturvallisuutta, mutta kaipaa se myös ripauksen maalaisjärkeä ja joustoa. Lisäksi maksettu tuki paransi lomittajien työllisyyttä, sillä vuosilomalomituksen työtunnit vähenivät maatiloilla huolestuttavasti.


Nykyään tavara on ja se liikkuu kumipyörien päällä. YRITTÄJÄ-LEHTI K E S K I - P O H J A N M A A N Yrittäjä YRITTÄMISEN JA TALOUSELÄMÄN ERIKOISLEHTI 3/20Osoitelähde: Viestimix Ky Savisilta YLIVIESKA HALUAN TEHOKKAAT TYÖNKULUT, PARANTAA TUOTTAVUUTTA JA VÄHENTÄÄ KUSTANNUKSIA Konican Minoltan monitoimilaitteet ja tulostussovellukset ovat ammattitason ratkaisu kaiken kokoisille yrityksille. Jakelu tapahtuu Varkauden varastolta, jonne polttoaineet tuodaan junalla. Meille tämä merkitsi kuljetusmatkojen oleellista lyhentymistä. Sillä saavutettiin se hyöty, että enää ei kuljettajia tarvitse vaihtaa niin sanotusti tien päällä, vaan kaikki ajot saadaan hoidettua ajoja lepoaikasäädösten rajoissa, Timo selvittää.


Ihan mielenkiintoisia kuvia kyllä. Pääsee pintapuolisesti kurkistamaan noidenkin vehkeiden sielunelämään. Mutta sitten tällaiset Tälläisellä on tullut paljon huristeltua tai foorumilla ei kellään liene kelpuutusta tälläiseen masiinaan -tyyliset kommentit saa vaihteeksi hymyn huulille.


Koska uusi laki antaa mahdollisuuden toteuttaa asiakkaiden ajoja oikean kokoisilla ajoneuvoilla. Vastattavana on monta megatavua kuljetusyrittäjälle tulleita viestejä ja videoviestejä. Alan yrittäjäliiton mukaan kalustoa uusitaan nyt liian hitaasti. Investointiriski on kasvanut kuljetusyrittäjälle liian suureksi,.


Kokkolalaisessa Ahola Transportissa Venäjän-tavaraliikenteen jumiutuminen ei kuitenkaan ole aiheuttanut suuria ongelmia. Suurin merkitys on sillä, ettei meillä ole suoria ajoja Venäjälle, koska meidän markkina-aluettamme ovat Pohjoismaat, Baltian maat sekä Puola, Tshekki, Slovakia ja Unkari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit