maanantai 19. maaliskuuta 2018

Laskupohja word

Saat meiltä molemmat! Yrittäjille suunnattu Excel- laskupohja , jota on ladattu jo tuhansia kertoja. Ei sitoumuksia eikä aloitusmaksuja! Aloita laskuttaminen heti. Tee ja lähetä laskut missä ja milloin vain!


Kokeile ilmaiseksi verkossa toimivaa laskutusohjelmaa. Parhaat laskupohjat laskevat automaattisesti arvonlisäveron määrät ja loppusummat. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa laskupohjaan laskutettava summa ilman alv:n osuutta. Laskuta myynnistä tai palveluista tällä vakiolaskulla. Toimii teemojen kanssa ja voidaan yksilöidä lisäämällä yrityksesi logo.


Tämä lasku sopii muihin (klassisen) muotoilun malleihin, joista voit koota yhteensopivan ammatillisen asiakirjapaketin. Suosikit sovellusten mukaan Word Excel PowerPoint Selaa luokan mukaan Esityslistat Tyhjä ja Yleinen Esitteet Käyntikortit Kalenterit Kortit Lehtiset Inventaariot Laskut Tarrat Uutiskirjeet Valokuva-albumit Ansioluettelot ja hakemukset Teemat Aikajanat Osoitteistot Ilmoitukset Tarjoukset Budjetit Liiketoiminta Liiketoimintasuunnitelmat. Voit tehdä laskun itse esimerkiksi Excelissä tai Wordissa. Jos laskutat enemmän, kannattaa tehdä yksi laskumalli, jota voit käyttää jatkuvasti.


Tai vielä helpompaa: lataa meiltä laskupohja ilmaiseksi Excel-muodossa. Laskuhari tarjoaa myös ilmaisen PDF-laskupohjan yrityksille, jotka eivät vielä tarvitse laajempaa laskutusohjelmaa. Ilmainen PDF- laskupohja. Suosittelemme kuitenkin ensin kokeilemaan, kuinka helppoa Laskuhari-laskutusohjelman käyttö on.


Rekisteröitymällä saat vaivattomasti käyttöösi myös muut nykyaikaisen laskutusohjelman toiminnot. Aina ajantasaiset Word -, Excel-, PowerPoint-, Outlook-, Publisher- ja Access-versiot ja lisänä OneNote-ominaisuuksien käyttöoikeus (ominaisuudet vaihtelevat). Jaa koko perheen kanssa – enintään kuudelle käyttäjälle. Käyttöön useissa PC-tietokoneissa, Mac-tietokoneissa, tableteissa ja puhelimissa.


Tietojen täyttäminen pohjaan on suoraviivaista ja helppoa. Näillä työkaluilla voit luoda viitenumerot tai laskea sopivan tuntiveloituksen yrityksellesi. Laskupohjassa on mukana myös Työkalut-osio. Jos tarvitset laskutusohjelmaa, voit rekisteröityä Eebu Startin käyttäjäksi, jolloin saat käyttöösi lisää laskutusta helpottavia toimintoja kuten laskuarkiston, asiakasrekisterin, tuoterekisterin sekä myyntireskontran.


Office 3-tilaukseen sisältyvä Microsoft Word on Wordin uusin versio. Lue lisää ja aloita heti laskuttaminen. Jos haluat muuttaa sitä, mihin Word tallentaa mallit automaattisesti, valitse Word -valikossa Asetuksetja valitse sitten Omat asetukset-kohdassa tiedosto sijainnit. Valitse Oletuskansiot-kohdan luettelosta Käyttäjän mallit ja valitse sitten Muokkaa. Kirjoita haluamasi uusi kansio ja polku, niin Word tallentaa uudet mallit tähän kansioon.


We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We may share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. Microsoft Office -toimisto-ohjelmiston suppein versio maksaa kertaostona Microsoftin verkkokaupassa 1euroa.


Vuositilaus kymmenen euron kuukausimaksulla tarjoaa käyttöön kaikki ominaisuudet, ja kuukausimaksu onkin usein tekstityöläisen valinta. Miksi rekisteröityä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit