maanantai 12. maaliskuuta 2018

Uskalla yrittää

Uskalla yrittää

Kilpailuun kuuluu alueellista semifinaalia ja SM-finaali Helsingissä 22. Tapahtuma keräsi yhteen 2nuorta yrittäjää ja heidän ainutlaatuista yritystään. Ohjelma on avoin yläkoulun ja toisen asteen oppilaitoksissa opiskeleville. Tutustu NY-ohjelmiin! Vuosi yrittäjänä -ohjelman SM-kilpailu Kannusta nuorta rakentamaan oma polkunsa.


Uskalla yrittää

Nuori Yrittäjyys ry:n virheestä johtuen tuomaristolle ei ilmoitettu tietoa yrityksen yli-ikäisistä kilpailijoista. Se kertoo väkevällä tavalla suomalaisten nuorten yrittäjäinnosta, luovuudesta ja rohkeudesta. Uskalla yrittää -finaali on hieno juttu. Se on Suomen toivo – lupaus siitä, että meillä on vastakin hyviä yrittäjiä ja työntekijöitä, jotka ovat valmiit näkemään vaivaa, tarttumaan mahdollisuuksiin ja ottamaan riskiä luodakseen hyvää yhteiskuntaan.


Teorian ja käytännön yhdistävä työkalu yrittäjyyden taitojen, osaamisen ja asenteen opettamiseen ja oppimiseen. Avaimet käteen -ratkaisu oppilaitoksille yrittäjyyden opettamiseen ja opiskelijalle hauskan sekä käytännönläheisen työkalun yrittäjyyden ja työelämätaitojen oppimiseen. Yrittämisellä voi ajatella ihan vaan sitä, että ylipäätänsä teet rohkeasti vapaa-ajallasi asioita, joista pidät ja joista haaveilet. Tai sitten voit yrittää myös elättää itsesi yrittäjänä osittain tai kokopäiväisesti. Ja siitä oppii ottamalla asioista selvää ja kysymällä neuvoa.


Uskalla yrittää

Kauppakeskus Kampissa. Tapahtuma tuo Helsinkiin yli nuorten perustamaa yritystä ja yli 2peruskoulun oppilasta, toisen asteen opiskelijaa sekä korkeakouluopiskelijaa. Ja yrittää uudelleen!


Epäonnistuminen kuuluu asiaan. Jää seuraamaan EEVSKU x FITNESS -videosarjaa TÄÄLLÄ. ROIHU ja Yrittäjäksi -hankkeet ovat mukana edistämässä nuorten yrittäjyyttä. Stellan kauppakeskuksessa, Mikkelissä. Semifinaalissa oli yhteensä yritystä kolmelta eri kouluasteelta.


Edustettuina on nuorten perustamaa yritystä. Tässä saa tehdä ihan kaikkea. On nähnyt joka alalta jotakin ja oppinut tosi. Varsinais-Suomen alueelta 1nuorta ja lähes heidän koulussa perustamaansa uutta yritystä esittäytyy Myllyn kauppakeskuksessa kello 13–17.


Jaossa ovat viimeiset paikat valtakunnalliseen loppukilpailuun. Pohjanmaan nuorimmat yrittäjät esittäytyvät Rewell Centerissä tiistaina 11. Tapahtumassa nähdään yritysideoita hyvinvointipalveluista koiranvaatteisiin.


Osallistujat ovat - 25-vuotiaita. Kajaanin Prismassa järjestettävässä Kainuun alueen semifinaalissa yli nuorten perustamaa uutta yritystä tavoittelee edustuspaikkoja huhtikuiseen SM-finaaliin. Työllistymisen, tiedottamisen ja verkostoitumisen Pestuu-kiertue tulee jälleen!


Lisäksi tapahtumissa tietoa mm. EURES – eurooppalainen työnvälitysverkosto). Meillä on kehossamme ja sielussamme parantava ja eheyttävä energia. Tänä vuonna paikalla myös Pohjois-Karjalan.


Usein kuitenkin erilaiset kielteiset uskomukset ovat saaneet aikaan ettemme uskalla yrittää uutta tai uskoa että muutos on mahdollinen. Kun olemme haudanneet jonkin ajatusmallin syvälle sisimpäämme, siitä on ensin tultava tietoiseksi, jotta voisi parantua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit