keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Piipaa kuusamo

Reaaliaikainen hälytysten ja Piipaa -uutisten seuranta Kuusamo paikkakunnasta. Hälytykset päivittyvät 30s viiveelle pelastustoimen järjestelmästä. Rakennuspalo, maastopalo, tulipalo, tieliikenneonnettomuus. Vaimo Thaimaasta - vinkkejä?


Eli tuttu tarina varmaan monelle miehelle Suomessa. Löydä kätevästi kaikki tuoreimmat uutiset ilmaiseksi Amppareiden uutispalvelusta! Suomen kattavimman uutiskatsauksen.


Se kattavin uutistarjonta – Ampparit. HuoSivustolla näkyvien kelikamerakuvien ja säätietojen näyttämiseen vaikuttavat sää- ja laitetekijät sekä monien elektronisten järjestelmien toiminta. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!


Maria Ohisalo nimitti Kirsi Pimiän sisäministeriön kansaliapäälliköksi ohi Suopon päällikön. Valittavan henkilön täytyisi olla jotenkin jo kärkikaartissa kyvykkyyden, johtamisosaamisen, alan tuntemuksen ja kokemuksen puolesta. Kelikameroiden välittämän informaation avulla voit tarkastaa vallitsevan sään tai ruuhkatilanteen eri tieosuuksilla. Voit myös kelata kelikameroiden kuvia taaksepäin, noin vuorokauden ajalta, jos haluat tietää miltä tieosuus näytti aikaisemmin.


Ajankohtaiset hälytyskeskuksen hälytykset ja tilanteet reaaliajassa ympäri Suomea. Piipaa pohjanmaa For each of the six questions choose the one correct answer. Looking forward to a swift response. I look forward to meet.


Liiketoiminta: Saara Pekkonen Johtaja, VOD Jyrki Huotari Ohjelmapäällikkö, Uutiset. Sanomalehti Karjalaisen verkkopalvelu. Uutisia Joensuusta ja muualta Pohjois-Karjalasta, kotimaasta ja maailmalta kellon ympäri. JUURI NYTHurja Ciara-myrsky riepottelee Eurooppaa – useita urheilutapahtumia peruttu: ”Emme voi taata fanien turvallisuutta” JUURI NYTAntti Rinteen kommentti hämmensi tentissä – Kiertelee nyt, mitä tarkoitti Antti Rinteen kommentti hämmensi tentissä – kiertelee nyt, mitä tarkoitti. Lue myös Fingerpori!


Rikospaikka on viikoittainen ajankohtaisohjelma, jota juontavat pitkän linjan rikostoimittajat Jarkko Sipilä ja Pekka Lehtinen. Rikospaikassa pureudutaan rikoksiin rikospaikkojen, studiohaastattelujen ja mtv. Vinkkimiehet-ohjelman kautta. Porin Pihlavassa ammuttiin useita laukauksia – eristys on nyt purettu ja kuusi epäiltyä poliisin hallussa.


Suomi ja lähialueet - sadetutka ja ukkostutka. Ilmatieteen laitoksen säätutka näyttää seuraavan tunnin tilanteen tunnin välein. Pääaiheet 1tuoreinta Live Uutiset Urheilu Hyvä elämä Kulttuuri Tähtijutut Moro Näköislehti Mielipiteet 1tuoreinta Live Uutiset Urheilu Hyvä elämä. Pupen paloauto sanoo piipaa Puppe menee isoisän kanssa tutkimaan paloasemaa.


Paloauton muotoinen pahvikirja, jonka hälytysvalo vilkkuu ja pitää ääntä. Norjalainen metsäkissa Hikotus on yleensä hyvin puuhakas nuori uros. Kotona sen lempipuuhia ovat hattuhyllyn tyhjentäminen ja emännän yrttitarhan harventaminen, ellei se ole jahtaamassa parasta ystäväänsä Nelliä, joka on shetlanninlammaskoira.


Tervetuloa Ylen uuteen sääpalveluun. Palvelu on entistä selkeämpi ja se toimii nyt hyvin myös mobiililaitteilla. Taivas tulee lä­hem­mäk­si: kau­ko­put­ki­näy­tök­set al­ka­neet taas Raa­hes­sa - mutta mitä ih­met­tä? Mikä härveli siihen Jarin eteen las­keu­tuu? Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, 16.


Itäpuisto kerrostalohuoneiston asunto. Palokunta oli saanut kello 05:hälytyksen sankasta savusta kerrostalon rappukäytävässä ja päästäkseen asuntoon he joutuivat sahaamaan oven poikittaissuunnassa. Uutisia, päivän puheenaiheita ja muut Ylen parhaat verkkosisällöt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit