perjantai 9. maaliskuuta 2018

Nollatuntisopimus te toimisto

Käsittelemme koulutuksessa uuden työaikalain ja sen muutosten vaikutusta palkkahallintoon. Muuttuuko työajan määritelmä? Karenssiajalta sinulle ei makseta työttömyyskorvauksia. Sinulle saatetaan määrätä karenssi, jos irtisanoudut itse töistä. Vierailija: Minulla on tällä hetkellä nollatuntisopimus vuoden loppuun asti.


Se on siis ihan kirjaimellisesti nollatuntisopimus eli työsopimuksessa on tyhjä kohta tuntien kohdalla eikä siis esim. TE -toimiston asiakkaana voit hakea hyvin työllistäviin työvoima- ja rekrykoulutuksiin. Tutustu myös oman alueesi rekrytapahtumiin Tapahtumakalenterista. Ilmoittaudu työnhakijaksi TE -toimistoon.


Tietysti te -keskus voi tarjota jotain työpaikkoja, mutta nykymallin mukaan sieltä te -keskuksesta ei tarjota ainoatakaan työtä ellet ole nuori eli alle 25v. Varmasti jossain poikkeustapauksissa te -keskus voi kehoittaa tai jopa kai pakottaa lopettamaant tuollainen työ ilman siis että tulee karenssia. Tällaista tapahtuu varmasti harvoin. Muista myös ilmoittaa TE -toimistoon, että etuutesi maksaja vaihtuu.


Työehtosopi­mukset. PAMin tärkein tehtävä on neuvotella palvelualoille työehtosopimukset. Niissä sovitaan työssä noudatettavista vähimmäisehdoista, kuten palkasta, työajasta, sairausajanpalkasta, arkipyhäkorvauksista jne. Duunitori on Suomen suurin työnhakukone ja uudenaikainen rekrytointimedia. Eniten avoimia työpaikkoja yhdellä haulla!


TEM edistää kestävää kasvua. Mahdollistamme sääntelyllä, rahoituksella ja palveluilla osaavan työvoiman saatavuuden, hyvät työolot, yritysten menestyksen, markkinoiden toimivuuden ja siirtymisen ilmastoneutraaliin talouteen. Myös työnantaja voi tarjota sinulle työtä suoraan. TE - toimisto tarjoaa sinulle työtä tekemällä työtarjouksia.


Maria Ohisalo nimitti Kirsi Pimiän sisäministeriön kansaliapäälliköksi ohi Suopon päällikön. Valittavan henkilön täytyisi olla jotenkin jo kärkikaartissa kyvykkyyden, johtamisosaamisen, alan tuntemuksen ja kokemuksen puolesta. Myös sairastuminen ja jatkuva varallaolo voi syödä henkisesti. Nollatuntisopimus tarkoittaa työsopimusta, jossa työaika on määritelty joustavaksi.


Mikäli mahdollista, älä allekirjoita sellaista työsopimusta, jonka mukaan viikoittaiset työtuntisi vaihtelevat nollasta johonkin määrättyyn tuntimäärään. Siksi ansiopäivärahaa ei välttämättä voida maksaa, jos sinulla on muita tuloja. Ansiopäivärahalla on myös tarkoitus tukea työnhakuasi.


Jos lomautus alkaa 30. Valtakunnansovittelijan toimisto käynnistää tänään kiinteistöpalvelualan sovittelun. PAM katkaisi neuvottelut viime viikolla, koska työehtosopimuksen päättymiseen mennessä neuvotteluissa ei ollut tapahtunut edistymistä ja muun muassa kiky-tunneista työnantajaliitto ei edes neuvotellut. Yli 5kesätyönantajan kesätyöpaikat kätevästi yhdellä haulla!


Palvelualojen ammattiliitto PAMin mukaan esimerkiksi Kuopiossa nollatuntisopimusten. NOLLATYOSOPIMUKSET,. Tällöin heille maksetaan työmarkkinatukea suhteutettuna maksettuun palkkaan ja heillä ei ole oikeutta TE -palveluiden palkkatukeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit