torstai 22. maaliskuuta 2018

Otava käsikirjoitus

Kirjat-liiketoiminta-alueeseen kuuluvat myös Like Kustannus Oy ja Otavan Kirjapaino Oy. This text is replaced by the Flash movie. Sama periaatepohja on keskeinen myös alihankkijasuhteissamme. Alussa ja lopussa on kulttuuri. Jokainen meille tuleva käsikirjoitus on uusi maailma, jonka loppuun saattaminen on oma seikkailunsa.


On suuri onni saada työskennellä keskellä kulttuurin kehitystä.

Luento voi olla osa oppitunteja myös lukiossa. Ohjeita käsikirjoituksen lähettäjälle 1. Dropboxin tai vastaavan sovelluksen kautta lähetettyjä latauslinkkejä emme tietoturvasyistä käsittele. Lähetä käsikirjoitus Tulostetut käsikirjoitukset. Tukeva kirjekuori riittää pakkaukseksi, kansiosta on käsikirjoitusnipun käsittelyssä ennemminkin haittaa kuin hyötyä.


Emme palauta käsikirjoituksia, joten suosittelemme lähettämään meille kopion alkuperäismateriaalista. Haluatko kirjailijaksi? Oletko lahjakas kirjoittaja?

Haaveiletko oman esikoisteoksen julkaisemisesta? Kustannusosakeyhtiö Tammi tunnetaan ansiokkaasta kotimaisesta kirjallisuudestaan ja laadukkaasta käännöskirjallisuuden ohjelmastaan. Jos projekti on kuvapainotteinen, liitä viestiisi myös näytteitä kuvituksesta (lähetäthän isoista kuvallisista tiedostoista vain kevytversion tai linkin). Saatteessa on hyvä mainita kirjan kohderyhmä sekä keskeisimmät myyntiargumentit. Kun aihe tai käsikirjoitus sytyttävät, otamme sinuun yhteyttä ja ehdotamme tapaamista.


Siinä vierellä satavuotias Suomi-neitokin tuntuu nuorikolta. Olemme eläneet ja kasvaneet yhdessä Suomen kulttuurin kanssa ja olleet omalla panoksellamme mukana rakentamassa upeaa koulutusjärjestelmäämme oppikirjojen muodossa. Otava on yli 125-vuotias perheyritys.


Kirjakaupalla on merkittävä rooli ketjussa, jossa käsikirjoitus konkretisoituu opiskelijan käytössä olevaksi oppikirjaksi. Minerva Kustannus ottaa vastaan kotimaisia kauno- ja tietokirjallisuuden käsikirjoituksia. Otamme mielellämme vastaan hyviä kirjaideoita ja käsikirjoituksia. Otamme yhteyttä, mikäli käsikirjoitus herättää kiinnostuksemme.


Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta antaa lausuntoa. Piirileirin videokymppi toimii yhdessä valokuvauskympin kanssa kuvaustiimissä jota johtaa kuvausmestari. Videokymppi työskentelee tiiviisti yhteistyössä muun viestinnän- ja markkinoinnin ryhmän kanssa.


Sellaista väliaikatietoa olisi aina kiva saada tietää. Tulostathan tekstisi riittävän luettavalla kirjasinkoolla. Nythän voittaja julkaistaan kirjamessuilla, ja vasta silloin ilmeisesti kerrottaan myös montako sataa osanottajaa kilpaislussa oli mukana.

Werner Söderström Osakeyhtiö - WSOY WSOY kustantaa monipuolisesti kotimaista ja suomennettua kauno- ja tietokirjallisuutta sekä lasten- ja nuortenkirjoja. WSOY toimii kirjallisuuden suunnannäyttäjänä ja tuo kiinnostavimpia kirjoja niin Suomesta kuin maailmalta lukijoiden ulottuville. Ajallisesti romaanit tapaavat sijoittua nykypäivään tai lähihistoriaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit