maanantai 5. maaliskuuta 2018

Ammattikorkeakoulu alat

Korkeakoulujen lukuvuosi-ilmoittautumispalvelu OILIssa on käyttökatko 3. Tällöin et voi ilmoittautua korkeakouluopintoihin Oma Opintopolku -palvelussa. Kulttuurialalla ei pääsääntöisesti ole käytössä myöskään AMK-valintakoetta, mutta ammattikorkeakoulu voi mahdollisesti käyttää tätä valintakoetta. Varmista tältä verkkosivustolta löytyvästä listauksesta AMK-valintakoe-sivulla, onko kulttuurialan hakukohde mukana AMK-valintakokeessa.


Diak on ylivoimaisesti suurin sosiaalialan ammattikorkeakoulutuksen järjestäjä Suomessa.

Tarjoamme myös terveysalan, kirkon alan ja tulkkauksen koulutusta. Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK) avasi 1. AMK:n opinnot maksuttomiksi työttömille työnhakijoille sekä turvapaikanhakijoille. Laurea on Uudellamaalla toimiva ammattikorkeakoulu , jossa opiskelu perustuu aitoihin työelämäprojekteihin.


Opiskelun ja työn parhaat puolet. LAB- ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. Ammattikorkeakoulut Suomessa.


Opetus- ja kulttuuriministeriön hallinnonalalla toimii osakeyhtiömuotoista ammattikorkeakoulua.

Haluatko suorittaa ammattikorkeakoulu - tai ylemmän AMK-tutkinnon, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden tai hankkia täydennyskoulutusta? Olipa suunnitelmasi mikä tahansa, Oulun ammattikorkeakoulusta löydät itsellesi sopivan koulutuksen. Meillä voit opiskella myös verkossa. Verkko-opintoja on tarjolla kaikissa tutkintovaihtoehdoissa. Takana on vuotta opintoja.


Nyt hän työskentelee sairaanhoitajana Turussa akuutilla geriatrisella vuodeosastolla ja suorittaa samalla syventävää opintoihin kuuluvaa harjoitteluaan. Humanistisen alan ammattikorkeakoulututkinto, Viittomakielen tulkki (AMK) Humanistisen alan ammattikorkeakoulututkinto, Yhteisöpedagogi (AMK) Kulttuuriala. Katso tarkemmat yhteystiedot: Avoin AMK ja täydennyskoulutus. Seinäjoen ammattikorkeakoulu , SeAMK, on monialainen ja kansainvälinen korkeakoulu. Koulutusta ja TKI-toimintaa on kuudella eri alalla.


Tervetuloa SeAMKiin! Lapin ammattikorkeakoulu , Lapland University Of Applied Sciences. Aloitetaanpa tälläisellä, mitä ja miksi opiskelen? Sana motivaatio tulee esiintymään mun päivityksissä varmasti useammin kuin tämän kerran.


Tekniikan alat tarjoavat kilpailukykyisen palkan ja työuran, jossa pääset ratkomaan kiinnostavia haasteita. Oman alan tekninen osaaminen on tärkeää, mutta ammatissa vaaditaan myös logiikkaa, luovuutta ja sosiaalisia taitoja.

Lisäksi työnantajat arvostavat kansainvälistä kokemusta ja vastuullista asennetta. Karelia-ammattikorkeakoulussa voi opiskella amk-tutkinnon seitsemällä eri alalla: kulttuuriala, luonnontieteiden ala, luonnonvara- ja ympäristöala, matkailu-, ravitsemis- ja talousala, sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala, tekniikan ja liikenteen ala sekä yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala. Etsitkö opintoja alalta - AMK-tutkinnot, päiväopinnot. Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi.


Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK kouluttaa nuoria ja aikuisia sekä tekee soveltavaa tutkimusta ja kehitystyötä. Tutustu SeAMKin tarjoamiin koulutuksiin kuudella eri alalla. Tarjolla on AMK- ja ylempiä AMK-tutkintoja, täydennyskoulutusta ja erikoistumiskoulutuksia. Poliisiammattikorkeakoulu (Polamk) on Suomen ainoa poliisioppilaitos - poliisin koulutuksen, tutkimuksen ja kehittämisen osaaja.


Kaikki uudet poliisit valmistuvat Polamkista Tampereelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit