maanantai 26. maaliskuuta 2018

Tiekunnan ytunnus

Tee ostokset Y -tunnuksella ja saat ne suoraan yrityksen nimiin. Tervetuloa tekemään helppoja hankintoja yrityksellesi. Maksuton verkkokurssi yrittäjille. Tutustu ja rekisteröidy!


Y-tunnus Yritys- ja yhteisötunnus eli Y-tunnus on PRH:n tai Verohallinnon yritykselle ja yhteisölle antama tunnus. Y-tunnuksen hankkiminen tiekunnalle alkaa olla jo melko lailla välttämätöntä. Varsinkin maksettaessa veronalaisia palkkioita, mutta jo muutoinkin.


Eli käytännössä Y-tunnus kannattaa hankkia viimeistään silloin, kun sitä joku ensi kerran edellyttää. Tämä on sitä paljon puhuttua digiaikaa! Lue lisää Y-tunnuksesta.


Ilmoituksen tekeminen. Osakeyhtiöt voivat tehdä perustamisilmoituksen joko sähköisesti tai paperilomakkeella. Tieisännöitsijä Risto Levo, Kettula, Suomusjärvi. Valitse kirjautumisen jälkeen tiekuntasi pääsivu ja sieltä alareunasta vasemmalta Asiakirjat -linkki.


Karttasivulla tiekuntien yhteystiedot näkyvät tieviivaa klikkaamalla, mikäli tiekunnan vastuuhenkilö on ilmoittanut tietonsa tienhoito. Siirry ilmoittamaan tiekunnan yhteystietoja tästä. Kauppalehden yritystietopalvelusta löydät yrityksen METSÄLÄN TIEKUNNAN TIEHOITOKUNTA taloustiedot, perustiedot, liikevaihdon ja rekisteritiedot.


Klikkaa ja tutustu! Ennen tiekunnan vuosikokousta hoitokunta (puheenjohtaja) tai toimitsijamies valmistelee kokouskutsun, jossa omina asiakohtinaan on kaikki vähänkin merkittävämmät asiat, joihin halutaan tiekunnan kokouksen päätös. Yksityistietä voi hallinnoida tiekunta. Oikeus käyttää tiekunnan tietä ei näy kiinteistörekisteriotteella.


Muutoksenhaku (oikaisuvaatimus ja moitekanne YksTL64§ ja 65§ mukaisesti) 19. Tiekunnan Y-tunnus 18. Kokouksen päättäminen Naantalissa 6. Kai Åkerroos Tiehoitokunnan puheenjohtaja Ennen kokousta on kahvitarjoilu klo 16.


Huolehdimme tiekunnan kokouksen koollekutsumisen sekä pidämme kokouksen ja esittelemme käsiteltävät asiat päätettäväksi. Laadimme esityslistat, talousarviot, maksuunpanoluettelot ja pöytäkirjat. Laajenna yrityksesi vastuuvakuutus. Rajoitettu Takuuvakuutus sopii esimerkiksi asennus- ja korjaustoimintaa tekeville yrityksille. Vakuutus kattaa vakuutuksenottajan omat kustannukset, jotka aiheutuvat oman tai työntekijän tekemän virheellisen työn korjauksesta.


Tieyksiköinti saadaan vastaamaan nykyistä tilannetta, tieavustusten haku hoituu ja silloin kun isännöitsijällä on useita teitä hoidettavanaan, säästöjä saadaan ketjuttamalla urakat kuten esimerkiksi auraukset. Jos tilalla tai sen välittömässä läheisyydessä on yksityistie, jota useampi tila käyttää, on tila todennäköisesti osakkaana tiekunnassa. Kunnossapidon kustannukset peritään yleensä tieyksiköiden perusteella tiekunnan osakkailta.


Virhe valikkoa ladattaessa, lataa sivu uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit