torstai 1. maaliskuuta 2018

Tokio sää

Varaa meiltä ja säästät selvää rahaa. Ota yhteyttä tänään! Paikkakuntakohtainen täsmäsää, tutkakuvat, havainnot, sade-ennusteet ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja ulkomaille. Lisäksi havainnot Suomesta.


Napsun sääsivulta näet myös päivän sääennusteen sekä keskimääräiset lämpötilat ja sademäärät kuukausittain.

Tervetuloa Ylen uuteen sääpalveluun. Palvelu on entistä selkeämpi ja se toimii nyt hyvin myös mobiililaitteilla. Kaupunki on maailman toiseksi tiheimmin asuttu kaupunkialue maailmassa ja yksi maailman kehittyneimmistä kaupungeista, joskin alueen historialliset kohteet ovat edelleen hyvässä kunnossa urbaanin asutuksen keskellä.


Päivän ylin lämpötila on astetta ja alin lämpötila astetta. Aurinko nousee tänään kello 6:ja laskee kello 17:14. Muista tutustua myös viikon ennusteeseen. Sademäärä, tuntuu kuin -lämpötila.


Vertaile Ilmatieteen laitoksen ja Forecan ennusteita.

Yksityiskohtainen sääennuste. Varoitukset vaikeasta säästä. Vaikean sään hälytykset. Viikon sää paikassa. Liity Finnair Plus -jäseneksi ja nauti monista rahanarvoisista eduista kotona ja maailmalla, tai luo Finnair-tili, joka nopeuttaa lentojen varaamista ja pääset helposti käsiksi tietoihisi Finnair-sivustolla.


Tokio , katso päivän sää. Matkustaa sää ja ilmasto. Lue yleiskatsaus ilmasto. Valitse jäsenyys tai tili.


Käytössä olevat sääasemat on merkitty karttaan keltaisilla ja punaisilla pisteillä. Aseta hiiri pisteen päälle nähdäksesi sääaseman nimen. Klikkaa sitten nähdäksesi tiedot.


Areena on Suomen suurin netti-tv ja radio. Yle Areenassa on tarjolla radio- ja televisio-ohjelmia, suoria lähetyksiä sekä ohjelmatiedot. Ihmisten kokoisille ideoille! Leader Karhuseutu on paikallinen kehittäjä, joka edistää työpaikkojen syntymistä, tukee elinkeinojen kehittymistä ja alueen asukkaiden hyvinvointia.


Entä millainen sää on Japanissa joulun - uudenvuoden tienoilla?

Vertaa kaikki lentoyhtiöt ja matkatoimistot helposti ja nopeasti. Löydä halvimmat lentoliput ja säästä. The forecast shows local time for Tokyo. Weather forecast for Tokyo (Japan).


Ja sitten vaan pidetään peukkuja sään kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit