torstai 29. maaliskuuta 2018

Ulosotto maksusuunnitelma

Jos velallinen ei noudata maksusuunnitelmaa, maksusuunnitelma raukeaa ja velallisen palkka tai elinkeinotulo ulosmitataan tai ulosmitattu omaisuus myydään. Henkilölle, joka on ottanut Suomi. Ulosoton kirjeiden vastaanottamisen Suomi. Maksusuunnitelma Velallinen voi kirjallisesti sopimalla yrittää palkan ulosmittauksen sijaan, tai elinkeinotulon ulosmittauksen sijasta järjestää ulosottomiehen kanssa maksusuunnitelman. Sen toteutuminen voi olla mahdollista, mikäli ulosottomies katsoo sen olevan järkevä vaihtoehto edellä mainittujen palkan ja elinkeinotulon ulosmittaamisen sijaan.


Ulosmittaus voi kohdistua suoraan tuloihin tai omaisuuteen, joka realisoidaan erillisellä prosessilla rahaksi. Kysy ulosottomieheltä, kuinka kauan hän arvioi velkojesi lyhenemisen kestävän. Voit jouduttaa velkojen lyhenemistä maksamalla ulosmittauksen lisäksi vapaaehtoisesti ylimääräisiä maksusuorituksia, mikäli sinulla on siihen varaa.


Ulosottotoimen rajoittaminen Velkoja voi halutessaan. Lisäksi on säädetty poikkeamisesta ulosmittausjärjestykseen, jonka mukaan ilman velallisen antamaa suostumusta tarvitaan painava syy, jotta velallisen vakituinen asunto saadaan ulosmitata ennen muuta omaisuutta. Vierailija: Miehelläni on vanhoja ulosottovelkoja vuosien takaa, jotka ovat ulosotossa nyt maanneet pidemmän aikaa kun hän on ollut opiskelija. Nyt hän on kuitenkin valmistunut ja saanut töitä, joten velat tulisi ja haluttaisiin tietenkin maksaa takaisin. Se onkin usein asia, jolla pelotellaan esimerkiksi yli varojensa eläviä ihmisiä.


Sähköiseen asiointipalveluun tulee kirjautua sen henkilön, joka ulosottoa hakee ja joka on ulosottoperusteeseen merkitty kantaja. Suppea ulosotto toistuvaistulosta. Velkoja voi tyytyä suppeaan ulosottoon, jossa ulosottomies etsii ulosmitattavaksi kelpaavaa omaisuutta tarkastamalla velallisen varallisuustietoja rekistereistä. Sen tärkein laji on ulosmittaus eli rahamääräisen velvoitteen täytäntöönpano. Mikäli kyse on ulosottomiehen vahvistamasta maksusuunnitelmasta, vähennetään sen mukainen maksu sinulle huomioon otettavista tuloista laskelmalla.


Uudessa palvelussa voit velallisena tai hakijana tarkastella ulosottoasioitasi ja tehdä erilaisia hakemuksia. Näet käytössäsi olevat palvelut siirryttyäsi palveluun. Velallisena voit nyt myös maksaa ulosoton maksukehotuksen tai lyhentää kokonaisvelkaa, tulostaa kuitteja tai Velallisen ulosottoasiat -tulosteen. Vapaakuukausia ulosottoon. Jos ulosmittausta on jatkunut yhtäjaksoisesti, tai lähes yhtäjaksoisesti, vähintään yhden vuoden ajan, ulosmittaus voidaan keskeyttää määräajaksi tietyin ehdoin.


Ulosmittauksen keskeyttäminen määräajaksi tarkoittaa vapaakuukausia ulosotosta. Ei hätää, asiat voidaan järjestää kuntoon. Täältä löydät tietoa maksusuunnitelmista, perinnän vaiheista, luottotiedoista, taloudenpidosta ja monesta muusta asiasta.


Vierailija: Vai ottaako ulosotto aina sen minkä palkasta irti saa ja jos haluaa sovittelua, pitää se tehdä velkaneuvonnan kautta? Mulla ainakin oli suunnitelma ja aina joustivat jos tuli vaikeuksia maksaa, kun muuten hoiti maksut huolella. Mitä tarkoittaa ulosoton suojaosuus. Kun velallisella on avoinna ulosottoon saakka perittäväksi siirrettyä velkaa, tulee vastaan termi ulosoton suojaosuus.


Ulosotto maksusuunnitelma

Tämä tarkoittaa tiettyä euromääräistä summaa, jota ei voida ulosmitata. Toisin sanoen vain suojaosuuden ylittävä tulo voidaan ulosmitata velkojen maksuun. Veron maksuun voi hakea lisäaikaa tilapäisten maksuvaikeuksien vuoksi.


Jos asiakkaalla on veroja maksamattta, Verohallinto lähettää maksumuistuksen tai verotililtä saldohuomautuksen. Asiakas saa jo maksumuistutuksella korollista lisäaikaa veron maksamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit