maanantai 12. maaliskuuta 2018

Tilinpäätösmalli englanniksi

Online-julkaisu sisältää lisäksi laskukaavoin varustetut, käyttövalmiit mallitilinpäätökset (Excel) pien-, mikro- ja isommille yrityksille – jälkimmäinen myös englanniksi käännettynä – sekä aihealueen lakiliitteen. Tase- ja tuloslaskelma sekä tilien nimet tulostettavissa englanniksi. Lisätiedot hintatietoineen saa Atsoftista. Kirjanpitoasetuksen mukaiset tuloslaskelman ja taseen kaavat sekä kirjanpitotilit.


Rinnakkaistekstit suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Tietojen merkitseminen tasekirjan jokaiselle sivulle on kuitenkin suositeltavaa. PwC This publication has been prepared for general guidance on matters of interest only, and does not constitute professional advice.


Käyttöohjeet Tällä sivulla olevat Excel-tiedostot sisältävät valmiin sovelluksen omalla välisivullaan (Sheet). Oikean ja riittävän tiedon tuottamisessa tarvitaan digitaalisesta kehityksestä huolimatta taloushallinnon ammattilaisten osaamista ja harkintaa, toteaa yhdistyksen asiantuntija Riitta Laine kirjoituksessaan Onnistunut tilinpäätös: tällä reseptillä onnistut. Pienen osakeyhtiön esimerkkitilinpäätös kirjan 5. TAL-Extra Nähdäksesi tämän sisällön, ole hyvä ja kirjaudu sisään. Kommentit Atsolle, atso.


Tilinpäätös laaditaan tilikaudelta (yleensä kalenterivuosi). Kirjanpitolain mukaan pienen yhdistyksen tilinpäätös käsittää tulolaskelman, taseen ja niiden liitteenä ilmoitettavat tiedot. Osakeyhtiö voi ilmoittaa tilinpäätöksen kaupparekisteriin maksutta kahdeksan kuukauden kuluessa tilikauden päättymisestä. Jos tilinpäätös toimitetaan tämän jälkeen, PRH lähettää yritykselle euron laskun viivästyneen tilinpäätöksen rekisteröinnistä. Suomen Tilintarkastajat on tilintarkastajien edunvalvontajärjestö.


Tytäryhtiö ST-Akatemia on talouden ammattilaisten osaamisen kehittäjä. Edilexin asiasanasto on hierarkinen kokonaisuus, jossa eri asiasanojen välille on rakennettu hierarkiset ja semanttiset viittaukset. Asiasanaston lisäksi asiasanat toimivat pikahaussa ja aineistokohtaisilla tarkennetun haun lomakkeilla. Jos kirjanpitovelvollinen on tehnyt vuokrasopimuksen, jonka kohteena olevaan hyödykkeeseen perustuvat riskit ja edut siirtyvät olennaisilta osin vuokralleottajalle sopimuskauden alkaessa, vuokralleantaja saa merkitä hyödykkeen tilinpäätökseensä siten kuin se olisi myyty ja vuokralleottaja siten kuin se olisi ostettu.


Köyhyyden anatomia - tältä näyttää suomalainen köyhyys tilastoissa. Testaa, kärsitkö sinä aineellisesta puutteesta. On maamme köyhä, siksi jää, lauletaan jo Maamme-laulussa. Terveisin Trulli, F1-ajajan kaima, lähes F1-kuski siis itsekin.


Minähän luin Napoli-sarjasta kolme osaa englanniksi ja ne toimi mulla paljon Kaima - Jhumpa Lahirin Kaima on kiinnostava kirja pitkälle yli. Asunto- ja kiinteistöosakeyhtiön tilinpäätösmalli. Tämä kirjoitussarja on julkaistu päivitettynä Yhdistysneuvoja Antti-Juhani Kaijanahon sivustolla.


Luethan myös sarjan johdanto-osan. Tässä postauksessa käsitellään kirjanpitoaineiston säilytystä 1. KauppakamariTieto ja Ammattikirjasto ovat uudistuneet. Vaihda salasanasi, kun kirjaudut ensimmäisen kerran uusille sivuille. Kom ihåg att byta ditt lösenord då du loggar in för första gången till de nya sidorna.


Haussa ovat mukana ne yhdistyksen HTM- ja KHT-jäsenet, jotka ovat antaneet suostumuksen tietojensa julkaisemiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit