torstai 29. maaliskuuta 2018

Ravintolan suunnittelu

Tavoitteemme on luoda toimivia ravintolatiloja, jotka edustavat yrityksen ilmettä ja arvoja. Toimintamallimme avulla voit joko osallistua vahvasti suunnitteluun kulkuun tai ottaa rennosti ja kommentoida muutoksia suunnittelupalavereissa. Hyvin suunniteltu ravintolan valaistus eri alueille parantaa työssä jaksamista ja auttaa asiakkaita rentoutumaan tilassa.


Ravintola-alalle erikoistunut suunnitteluyritys. S-idea Oy on ravintola- ja hotelli­suunnitteluun erikoistunut suunnittelu ­toimisto Turussa.

Yritys on minun, Erkki Koiviston, perustama ja tarjoaa asiakas­lähtöistä sisustus­suunnittelua koko Suomen alueella. RAVINTOLAN TAI KAHVILAN PERUSTAMINEN Tässä ohjeessa kuvataan niitä vaiheita, jotka käydään läpi rakennusvalvonnan kanssa muutettaessa huoneistoa kahvilaksi tai ravintolaksi. Ohje toimii niin hankkeen pääsuunnittelijan muistilistana kuin yrittäjänkin apuna.


Tarkempaa tietoa aiheesta saa rakennusvalvonnan lupakäsittelijöiltä. Hyvä suunnittelu nopeuttaa käynnistämistä Tähän oppaaseen on koottu käy-tännön neuvoja, joilla nopeutat yrityksesi alkutaivalta. Opinnäytetyöni aiheena on ravintolan cocktaillistan suunnittelu. Tarkoituksenani oli toteuttaa uudistettu, ajanhenkinen ja kiinnostava lista ravintolan konsep-tia kunnioittaen.


Tärkeä tavoite oli tuoda uusia makuelämyksiä kanta-asiakkaille ja.

Bistro-Tuote Oy:n vuosien kokemus erilaisten ravintola-, kahvila-, pikaruoka-, toimipaikkaravintola ja liikennemyymälöiden keittiöprojekteista antaa vahvan selkänojan uusien ammattikeittiö-projektien suunnitteluun. Etsimme maailmalta jatkuvasti uusia ideoita ja sisustustuotteita. Viimeistellyt yksityiskohdat kuten yrityksen logon tai vaikkapa ravintolan astiaston suunnittelu ovat osa yksilöllistä palveluamme. Kirsti Kaspi on valmistunut sisustusarkkitehdiksi Italiasta. Suunnittelijana hänellä on yli vuoden työkokemus.


Keilaniemeen kaavaillun jättiravintolan puuhamiehet haluavat jatkaa aluevarausta, jonka he ovat saaneet ravintolan suunnittelemista varten. Opas ravintolan suunnitteluun: vinkkiä ravintolan fiiliksen suunnitteluun. Viihtyisän ravintolan suunnittelu ei kuitenkaan aina ole aivan yksinkertaista, sillä huomioitavia asioita on paljon.


Teollisuuskadun uuden valmistuskeittiön erikoissuunnittelu on parhaillaan käynnissä. Suunnitelmat valmistuvat pääosin toukokuun loppuun mennessä. Annokset jaetaan Hyrian muihin ravintoloihin, missä ne lämmitetään ja tarjoillaan. Valmistuskeittiön yhteyteen tulee 50-paikkainen henkilöstöravintola.


Uuden ravintolan avaaminen on valtava tuotannollinen kokonaisuus, jossa kymmenet eri suuntaan vetävät projektit vaativat kaikki paljon työtä. Samoin olemassaolevan ravintolan pyörittäminen: täytyy jatkuvasti kehittää uusia menuja, konsepteja, juomalistoja, drinkkejä, parantaa asiakaspalvelua, myydä, markkinoida, vastata palautteisiin – lista on loputon. Tila toki voidaan hyväksyttää rakennusvalvojalla, mutta kannattaa selvittää, mahdollistaako asemakaava tai suojelumääräykset tämän ja onko tämä kustannuksiltaan edes järkevää.


Hotellin ja ravintolan työturvallisuus -jul-kaisu on tarkoitettu alan työpaikoille ja eri-tyisesti henkilöstöhallinnolle, esimiehille ja työsuojelun yhteistoimintahenkilöille, mutta myös johdolle ja työntekijöille. Se soveltuu myös työterveyshenkilöille ja alan oppilai-toksille.

Selainpohjainen ohjelma työvuorojen suunnitteluun. Avattavan ravintolan olisi tarkoitus tarjoilla monipuolisia ruoka-annoksia ja asiakas halusi tilan ennen kaikkea olohuonemaisen tunnelmallisen tilan, joka ei vaikuttaisi pikaruokalalta, vaan ennemmin tunnelmalliselta olohuoneelta, jossa asiakas viihtyisi hetken kauemmin vaikkapa viinin ja hyvän ruoan parissa. Perusteet -palvelun ilmettä uudistetaan. Uudelle etusivulle, josta löytyy myös uudet lukion opetussuunnitelman perusteet, pääset tästä linkistä.


Opintokokonaisuuksien tavoitteena on oppia ymmärtämään ja hallitsemaan eri CAD-ohjelmistojen ja sovellusten periaatteet ja työskentelytavat, 2D- ja 3D-piirtäminen, suunnittelu , mallinnus ja visualisointi sekä Windows-ohjelmat. Tutkintovastaava Pentti Rytilahti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit