tiistai 27. maaliskuuta 2018

Sukupuun täyttäminen

Sukupuun voi laatia myös sukutauluksi, jolloin esi-isä ja -äiti ovat ylimpänä ja heidän edessään on numero yksi. Heidän lapsensa ovat numerolla kaksi hieman. Perinteisen kynän ja paperin yhdistelmän voi jättää rauhaan ja ottaa avuksi jonkin netistä löytyvän palvelun, jossa sukupuun koostamisen lisäksi voi hyödyntää muita sen mahdollisuuksia. Tässä artikkelissa esittelimme muutamia erinomaisia vaihtoehtoja, joiden avulla sukupuusi täyttäminen on helpompaa kuin koskaan aiemmin. Kaikista sukulaisistasi ei ole välttämättä tietoa, eivätkä kaikki suvun jäsenet ole ”verisukulaisia”.


Hekin ovat silti sukusi jäseniä. Mieti, kuinka monta sukulaista sinun puuhusi tulee. Voit hahmotella paperille tai omakirjaan sukupuun rakenteen: Yläosaan tulevat sinun ja sisarustesi nimet. Ennen sukupuun tekoa olisi hyvä tietää kuinka monta sukupolvea aikoo tallentaa, että osaa varata tarpeeksi tilaa koko sukupuulle, näin vältyy solujen lisäämisiltä.


Laskemillani yhdelle riville tarvittavilla ruutu määrillä, pystyy tekemään sukupuun , jossa on listattuna suorat verilinjat eli isät ja äidit. Tarvitsemme sukutietokaavakkeen tietoja sukupuun piirtämistä varten. Sukutietokaavakkeeseen pyydämme merkitsemään ne henkilöt, joilla on samaa sairautta, muita sairauksia ja myös kaikki terveet sukulaiset.


Kirjaa kaavakkeeseen sukulaisen nimi, syntymäaika, sairaus, ja kuolleiden sukulaisten osalta kuolinaika. Historia kiinnostaa. Olen vuotias tyttö ja olen jo pitemmän aikaa halunnut tehdä sukupuun.


Monipuolisia menetelmiä molemmat. Vaihtoehtoja on hyvä olla useita, koska kaikki menetelmät tai menetelmät yleensä ei sytytä kaikkia asiakkaita. Kyseiset menetelmät löytyy lähes jokaisen työntekijän työkalupakista. Jos ei löydy, ovat huokeita hankkia. Ohjelman alussa kysytään käyttäjältä salasana, joka on Eeva.


Sukupuun ei tarvitse sisältää vain sukulaisia: lapset voivat pohtia, ketkä ovat heille läheisiä ihmisiä tällä hetkellä ja tähän astisessa elämässä. Sukupuusta voi tehdä myös tärkeiden ihmisten ja asioiden kokoelman. Silloin siihen merkitään hankalat ihmissuhteet, avioerot, sidokset jne.


Sukupuun tekeminen ja läpikäyminen kuuluu terapiatyöskentelyyn. Mutta kyllä mekin jossain vaiheessa tehtiin, muistaakseni tai luokalla sellainen sukupuu, jossa oli isovanhenmat, vanhemmat ja sisarukset, jos heitä oli, mut ei esimerkiksi tätejä, setiä ja enoja tai serkkuja. LAPS, KESKY, sukupuun piirtäminen, tikapuut). Lisäksi on annettu kasvatusneuvontaa ja motivoitu perhettä työskentelemään asettamansa tavoitteen saavuttamiseksi.


Vanhempien luvalla on soitettu päivähoitoon tai kouluun ja tarvittaessa pyydetty kuvaus lapsesta. Hyvän hoidon toteutus edellyttää riittävää kliinistä oirekuvausta. Sukupuun avulla voit kuvata ketkä kaikki kuuluvat omaan perheeseesi.


Piirrä oma sukupuusi. Jos et muista sukulaistesi nimiä, voit kirjoittaa vain ”täti”, ”setä tai eno” tai ”isoäiti”. Jos sukupuu tuntuu vaikealta, niin seuraavalla suvulla näet esimerkin siitä, miten Viima on piirtänyt omansukupuunsa. Rotujärjestöön kuuluvien kasvattajien koirien sukupuussa esiintyvät koirat ovat rotujärjestöjen vaatimusten mukaan rekisteröityjä ja jäljitettyjä, joka takaa ALD:n aitouden ja rodun kehittämisen.


Terveystodistukset ja terveystulosten vaatimuksien täyttäminen ovat yllämainittujen rotujärjestöjen valvonnassa. Itselläni on tällä hetkellä käytössä vain yksi tiedosto eli tietokanta, johon olen tallentanut esi-isiäni. Family Tree Builder ohjelmaan voi tallentaa sukulaisia useampaan sukupuun muodossa olevaan tiedostoon. Yleiskatsaus sukututkimusta koskevaan liiketoimintaan, mukaan lukien edut ja haitat, sekä askelet kotiin perustuvan sukututkimusliiketoiminnan aloittamiseksi.


Kuinka aloittaa kotipohjainen sukututkimusliike askelta ammatilliseen genealogiin Näyttelyn suosio, joka luulevat, että.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit