perjantai 2. maaliskuuta 2018

Päiväraha 2019

Kokopäivarahan enimmäismäärä on euroa. Mikäli työmatkaan käytetty kokonaisaika jää alle tunnin, suoritetaan päiväraha kotimaan matkojen säännösten ja määrien mukaisesti. Jos palkansaaja jonakin matkavuorokautena on saanut ilmaisen tai matkalipun taikka hotellihuoneen hintaan sisältyneen ruoan, päiväraha maksetaan prosentilla alennettuna. Päiväraha ja varusraha. Kotimaassa: Mikäli työntekijä on estynyt tunnin aikana estynyt ruokailemasta asemapaikkakunnallaan, maksetaan osapäiväraha 1euroa.


Esteen alkamisesta laskettua täyttä tunnin jaksoa kohti maksetaan 3euroa.

Tämä päivärahan osa ei riipu työttömyyttä edeltäneestä palkastasi ja täysi päiväraha on aina vähintään perusosan suuruinen. Perusosaan lisätään ansio-osa, jonka suuruus riippuu palkastasi. Työmatkan kestäessä alle tuntia, maksetaan päiväraha kotimaan päivärahan matkojen ja säännösten mukaisesti. Sinulle maksetaan päivärahaa palveluksen aikaisten kulujen kattamiseen.


Yli tunnin työmatka oikeuttaa palkansaajan matkustusmaan mukaiseen päivärahaan. Jos päivärahaan oikeutettu henkilö saa ilmaisen matkalipun tai hotellihuoneen hintaan kuuluvan ruoan, maksetaan päivärahasta puolet. Virka- ja työehtosopimus on voimassa 31.


Julkaisu sisältää myös sanotun sopimuksen soveltamismääräykset, jotka käyvät ilmi kunkin sopimusmääräyksen yhteydessä.

Jos matkavuorokausi päättyy laivalla tai lentokoneessa, määräytyy päiväraha sen maan tai alueen mukaan, josta laiva tai lentokone on viimeksi lähtenyt tai jonne se Suomesta lähdettäessä ensiksi saapuu. Tulostettava, käsin täytettävä versio) Ajopäiväkirja, päiväraha - ja ateriakorvaukset: Tämä matkalaskulomake sopii kun ilmoitettavana on kilometrikorvaukset, ateriakorvaukset ja päivärahat. Olet oikeutettu verottomaan päivärahaan mikäli työmatkasi kestää yli tuntia ja työntekemispaikkasi on vähintään km päässä kotoasi tai toimistoltasi. Mikäli matkavuorokausi päättyy kesken matkustamisen esimerkiksi lentokoneessa, niin määräytyy päiväraha sen maan tai alueen mukaan, josta lentokone on viimeksi lähtenyt tai jonne se Suomesta lähdettäessä ensiksi laskeutuu.


Ulkomaan päiväraha maksetaan matkavuorokausittain. Työtapaturma-ja ammattitautivakuutus Tapaturmavakuutuskeskus. Työkyvyttömyyden perusteella maksetaan aluksi päivärahaa, jos työkyvyttömyys kestää vähintään kolme peräkkäistä päivää vahinkopäivää lukuun ottamatta. Näiltä sivuilta löydät tietoa mm.


Laske ansiopäivärahasi määrä ja katso päivärahan hakuohjeet. Heti työttömyyden alkaessa ilmoittaudu työnhakijaksi TE-toimiston verkkopalvelussa. Kahden viikon kuluttua täytä päivärahahakemus oman työttömyyskassasi verkkopalvelussa. Kun palkka kuukaudessa on suurempi kuin 95-kertainen perusosa, ansio-osa on tämän rajan ylittävältä päiväpalkan osalta 20.


Kriisinhallintahenkilöstölle maksetaan operaation aikana kriisinhallintapäivärahaa vähintään 2euroa palvelusvuorokaudelta. Sotilastarkkailijan alin mahdollinen päiväraha on 2euroa. Se on työttömyyskassojen jäsenten vapaaehtoinen “työttömyysvakuutus, joka maksetaan Kelan peruspäivärahan päälle. Syötä sähköpostiosoitteesi lomakkeeseen, lähetämme sinulle linkin josta voit ladata pohjan ja sen jälkeen avata sen Excelissä.


Ansiosidonnainen päiväraha.

Avattuasi pohjan voit täyttää matkasi tiedot siihen, jonka jälkeen pohja laskee automaattisesti kilometrikorvaukset ja päivärahat. Korvaus oman auton käytöstä virantoimituksessa ulkomailla 1. Valtion kotimaan ja ulkomaan sopimushotellit, kotimaan kokoushotellit, reittilentosopimus, laiva- ja junasopimukset sekä matkatoimistosopimukset löytyvät sivuilta Hansel Oy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit