tiistai 6. maaliskuuta 2018

Coc todistus mönkijä

Valoraudat, astinlaudat, lavakaaret, helmaputket. Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on liikenteen ja viestinnän lupa-, rekisteröinti- ja hyväksyntä- sekä turvallisuusviranomainen. Y-tunnus, ilmoita se sinne ulkomaan kauppiaalle. Et joudu maksamaan sen myyntimaan arvonlisäveroa kun ostat EU-maasta.


Punakilpi, helppo rekisteröidä, löytyy coc - todistus ja kaikki varusteet katsastusta varten. Kuvassa oleva KYB keula ei sisälly hintaan. Alkuperäisellä keulalla ajettu n. Takaiskari juuri huollettu, nyt jäykempi jousi, saa myös vakio jousella. Mönkijä käy sekä työhön että vapaa-aikaan, ja sitä käytetään.


Siitä näppärä kuntonen kotari myyntiin. Mukaan tiivisteitä, vakio putki ym. Koko pyörällä ajettu noin 270h ja 2tunnin kohdalla mäntä vaihdettu. Ei kuvien putkella vaan sx:än putki ja vaimennin vaihdettu paikalleen. Viime aikoina onkin kirjoiteltu vain kokkauksista.


On ollut niin kiireistä sekä töissä että kotona, että kokkaaminenkin on ollut vähän paitsiossa. Teidät on asetettu pysyvästi porttikieltoon. Ota yhteyttä Keskustelufoorumin ylläpitäjään saadaksesi lisää tietoa.


Porttikiellon syy: bing Tämä porttikielto on annettu käyttäjätunnuksellesi. Työkkäri kelkka tai mönkkäri hakuses. Liiketoiminta: Saara Pekkonen Johtaja, VOD Jyrki Huotari Ohjelmapäällikkö, Uutiset.


Tänään se sitten tuli täyteen, kolkytviis! Synttäreitäni en ole juhlistanut millään tavoin, mutta parit muut kemut on viime päivinä tullut koluttua. Olen viettänyt kuluneen viikonvaihteen aikana enemmän aikaa yökerhossa kuin aiemmin koko vuonna yhteensä. Kävimme elokuun puolen välin hujakoilla pienellä lomalla Roomassa.


Yllätys, yllätys, Rooman lomasta muodostui varsinainen herkutteluloma kaupungin. Laaja mopovalikoima. Toimitamme mopot suoraan kotiisi minne päin Suomea tahansa edullisella 90€ postimaksulla.


Kaikki ajoneuvot toimitetaan kotiin asti kasattuna, luovutushuollettuna sekä ajovalmiina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit