torstai 22. maaliskuuta 2018

Sivutyö

Voit tehdä lähes mitä vaan ja laskuttaa työstä Ukolla ilman omaa yritystä. Keskity ydinosaamiseesi ja anna meidän hoitaa byrokratia. Liity ilmaiseksi jo tänään! Mietityttääkö jokin? Katso vastaukset kysymyksiisi!


Katan sivutyöllä harrastuskuluja, eli teen hiihdonopetusta laskettelukeskuksissa, jolloin pääsen itsekin laskemaan usein. Palkka näistä on puupennejä, mutta niillä kattaa Lapin-reissuja! Palkansaajan tai yrittäjän päätyön ohella tekemä työ. Pää- ja sivutyön määrittely perustuu vastaajan omaan ilmoitukseen.


Useimmiten sivutyö on se työ, johon käytetään vähemmän aikaa tai josta saadut ansiot ovat vähäisemmät päätyöhön verrattuna. Tarkkaile vuositulorajaasi. Seuraa palkkojen kertymistä vuoden aikana erityisesti silloin, jos sinulla on useita työnantajia. Jos tuloraja ei riitä, hae uutta verokorttia OmaVerossa. Urheiluvalmennukset ovat itselleni lähes täydellinen sivutyö , koska palkan ja työn hauskuuden suhde on erinomainen.


Lisäksi urheiluvalmennuksia voi tehdä lähes pelkästään iltaisin ja viikonloppuisin, mikä mahdollistaa normaalin toimistotyön virka-aikaan. Yksi miinus nykyisessä sivutyössäni on: se vaatii, että olen itse paikalla. Jos sinulla on kokoaikatyön lisäksi sivutyö , sinun tulee vähentää työaikaa kokoaikatyöstäsi edellä kerrotulla tavalla. Voit kuitenkin jatkaa sivutyötäsi. Kaksi tai useampi osa-aikatyö.


Sovi työnantajiesi kanssa työajan vähentämisestä ja osa-aikatyön ajalta maksettavasta palkasta. Juu, mulla tämä on kyllä mutkikas homma siinä mielessä, kun ei ole mitään virallista työsopimustakaan. Pienten lasten kanssa elämä ei ole aina helppoa, sillä tekemistä riittää ja yöunet voivat jäädä vähälle. Lapsiperheen tukihenkilö tulee silloin tällöin viettämään iltaa perheen kanssa auttaen kotitöissä ja hoitaen lapsia siten, että vanhemmat saavat levähtää hetken tai nukkua vaikka univelkojaan pois. Selaimesi evästeet on estetty.


Sivutyö

Sinun on sallittava evästeet, jos haluat käyttää tätä sivustoa. KT Kuntatyönantajat on työnantajakeskusjärjestö, joka edustaa kuntia ja kuntayhtymiä. Asia ilmenee Tilastokeskuksen Tietotrendit – talous- ja hyvinvointikatsaus (siirryt toiseen palveluun)-julkaisusta.


Sivutyö t ovat lisääntyneet Suomessa. Tiesitkö, että hänellä on sivutyö - hän työskentelee iltaisin ravintolan ovimiehenä. Duunitorilta löydät avoimet työpaikat ammatin ja alueen perusteella. Y-tunnus Yritys- ja yhteisötunnus eli Y-tunnus on PRH:n tai Verohallinnon yritykselle ja yhteisölle antama tunnus. Miten toiminimeä verotetaan?


Sivutyö

Mikäli olet toiminimiyrittäjä tai sellaiseksi aikova, toiminimen verotus on yksi olennaisimmista asioista, joista sinun tulee olla kartalla. Työnantajan on annettava työntekijälle, jonka työsuhde on voimassa toistaiseksi tai yli kuukauden pituisen määräajan, kirjallinen selvitys työnteon keskeisistä ehdoista viimeistään ensimmäisen palkanmaksukauden päättymiseen mennessä, jolleivät ehdot käy ilmi kirjallisesta työsopimuksesta. Me rakennamme unelmien työelämää yhdessä työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa.


Eezy auttaa tekijöitä sekä heitä tarvitsevia löytämään toisensa. Eezy kehittää työpaikkoja paremmiksi ja tekee tekijöiden arjesta sujuvaa työuran eri käänteissä. Laskuta helposti ja vaivattomasti ilman omaa yritystä!


Suomen suurin kevytyrittäjän laskutuspalvelu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit