keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Referaatti ruotsiksi

Katso sanan referaatti käännös suomi-ruotsi. Suomi, englanti, ruotsi ja monta muuta kieltä! RedFox on Suomen suurin sanakirja.


Referaatti ruotsiksi

Tekstin olennaisen sisällön selostaminen, referointi, on jokaiselle kirjoittajalle tarpeellinen taito. Sanakirja sisältää kieltä mm. Sen pohjana on aina kunnollinen asiatekstin lukemisen taito. Filosofian lisensiaatti Anneli Kauppisen tekemä tutkimus osoittaa, ettei hyvä ylioppilastutkinnon ainekirjoituksen arvosana kerro, kykeneekö kirjoittaja selostamaan tiiviisti asiatekstiä.


Voit kirjoittaa referaatit suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Asiatekstistä laadittu referaatti on selostava tiivistelmä, jonka tulee välittää lähtötekstin keskeiset ajatukset referaatin lukijalle oikeina ja täsmällisinä. Itsearviointilomake kurssin alussa: opiskelijan ruotsin taustat.


Referaatti ruotsiksi

Referaatti on kuullun tai luetun tekstin selostamista. Tärkeintä referaatin teossa on säilyttää referoitavan tekstin keskeiset merkityssuhteet. Tästä osiosta löydät ruotsinkielisiä ilmaisuja moniin jokapäiväisiin tilanteisiin. Sanonnat on valittu vastaamaan tämän päivän puhekielistä ruotsia. Jos sinulla on ehdotuksia uusista sanonnoista tai huomaat virheitä, otathan yhteyttä.


Rekisteröitymisen jälkeen pääset käsiksi kaikkiin sivulla oleviin materiaaleihin ja harjoituksiin. Kurssin aikana kirjoitetaan ja lähetetään vähintään ainetta, tiivistelmä sekä referaatti (kts. alla). Annetut tiivistettävät ja referoitavat tekstit ovat ohjeellisia. Jos löydät tekstejä, jotka paremmin vastaavat opintojasi tai muuten kiinnostavat sinua, voit vapaasti käyttää niitä.


Uudet tekniikat infektiotorjunnassa. Suomalaisia tutkimustuloksia. Aktiivivesi Åbo Akademi tutkimus (ZIP Mb) Kuopion Yliopisto, Marko Hyttinen, Otsoni ja VOC mittausraportti. Siivouksen kemikaalien vaikutus sisäilmaan.


Ruotsin kielioppivideot Ruotsin kielioppia n. Rabattera: myöntää alennusta. Rang: wirka=arwo, arwo. Nimeä palauttamasi liitetiedosto muotoonopiskelijanumerosi_ referaatti _sukunimesi_etunimesi. A_ referaatti _teekkari_teemu. Hän kirjoitti ruotsiksi , mutta suomennettuna tunnustus kuuluisi näin: ”Tänään olen narrannut mamselli Fortelinia niin, että kirjoitin kirjeen aivan kuin se olisi ollut rva Lindholmilta, siihen oli merkitty ensimmäiseksi ’aprill’ (suomeksi huhtikuu).


Referaatin nimeäminen kuvatulla tavalla helpottaa työtämme. Yle Areena - Suomen suurin netti-tv ja radio. Tyhmä kysymys tuli mieleen: kai se referaatti tehdään ruotsiksi ? Että ei siis ole ikään kuin luetunymmärtäminen, joka kirjoitettaisiin suomeksi, vaan myös tekstintuoton testi.


Start studying Värit ruotsiksi. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Vaikuttaa siltä, että käytät selainta, jota emme enää tue. Parhaan kokemuksen takaamiseksi, suosittelemme, että käytät jotain seuraavista internet-selaimista: Chrome, Safari, Firefox, Edge tai Opera. Suomenkielisen sivuston.


Referaatti ruotsiksi

Kielijelppi on Helsingin yliopiston kielikeskuksen ylläpitämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit