keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Kuopio rakennusvalvonta arkisto

Katselmusten ja aloituskokousten tilaukset. Arska-palvelu sisältää sähköisessä muodossa Kuopion kaupungin kartta- sekä rakennuspiirustusaineistoja. Asiakirjatilaukset kaupunginarkistosta. Kartta-aineistot tarjotaan pdf- ja tiff-tiedostoina maksuttomina sekä suunnitteluohjelmistojen käyttämissä tiedostomuodoissa maksullisina. Alueellinen rakennusvalvonta vireillä.


Kuopio virittelee alueellista rakennusvalvontaa. Kuopio on tehnyt ympäristön kunnan kanssa selvityksen alueellisen rakennusvalvonnan perustamisesta. Rakennusvalvonnan asiakaspalvelu Turku-pisteessä, Puolalankatu 1. Lupapiste Kauppa on verkossa toimiva asiointipalvelu, josta voi ostaa rakennusvalvonnan arkistoon tallennettuja rakennuspiirustuksia. Näitä ovat pääpiirustukset ja erityissuunnitelmat (KVV-, IV- ja rakennesuunnitelmat).


Kouvolan rakennusvalvonta sijaitsee Kuusankosken tekniikka- ja ympäristötalolla. Tältä sivulta löydät rakennusvalvonnan henkilöstön yhteystiedot ja asiakaspalveluajat, sekä neuvoja rakennuslupa-asioihin. Asiakaspalveluajat Lentokapteenissa maanantaisin klo 9. Puhelinpalveluajat maanantaisin 13. Arkiston henkilökunnan yhteystiedot. Rakennushankkeeseen ryhtyvän on huolehdittava siitä, että hankkeeseen haetaan määräysten mukainen lupa, rakennus suunnitellaan ja rakennetaan rakentamista koskevien säännösten ja määräysten sekä myönnetyn luvan mukaisesti.


Lohjan Arska on arkiston sähköinen asiointipalvelu, joka sisältää kantakartta-aineiston lisäksi Lohjan kaupungin rakennusvalvonnan arkistoon tallennettuja rakennuspiirustuksia. Alalta kunnat löytyi 1tulosta. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta.


OP Pohjois-Savon etusivu. Kirjattavia asiakirjoja ovat mm. Satu Hassinen, hallintosihteeri. Organisaation nimittämä tietosuojavastaava.


Naapurikuuleminen Maankäyttö- ja rakennuslain säännösten mukaan tulee rakennuslupahakemuksen vireille tulosta ilmoittaa naapureille. Näille sivuille on koottu tietoa teknisistä palveluista. Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen ja osakehuoneistojen tietoja, huolehdimme omistusoikeuksien rekisteröinneistä ja kiinnityksistä, tuotamme kartta-aineistoja sekä edistämme paikkatietojen tutkimusta. Tutustu tuotteisiin ja palveluihin ja seuraa mitä OP Ryhmässä tapahtuu. Löydät kaupungin työntekijöitä, luottamushenkilöitä ja toimipaikkoja sivuston hakutoiminnolla.


Tietoja voit hakea mm. Kotimaan ja ulkomaan uutiset aina tuoreeltaan. Lupaa rakennuksen rakentamiseen ei saa myöntää siten, että vaikeutetaan yleiskaavan toteutumista.


Sosiaali- ja terveyspalvelut perustuvat lainsäädäntöön, ja turvallisen hoidon takaamiseksi tarvitsemme henkilötietoja. Mikäli kulloisenkin palvelun kannalta tarpeellisia ei saada, hoito ja palvelu vaarantuu tai jopa estyy kokonaan. Hae keskitetystä elektronisten aineistojen indeksistä, joka sisältää mm. Mukavan kokoisessa kaupungissamme kaikki palvelut ja harrastukset ovat sopivan lähellä. Kouvolalaisten leppoisa ja mutkaton elämäntyyli tarttuu helposti ja tulet huomaamaan, että ihmiset täällä ovat mukavaa porukkaa.


Hae Vaasan kaupungin henkilöstön yhteystietoja. Voit ilmoittaa virheellisestä yhteystiedosta sivun alalaidan lomakkeella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit