tiistai 20. maaliskuuta 2018

Tuntikirjanpito ja laskutus

Tuntikirjanpito ja laskutus

Laskuta paperisena tai sähköisesti! Ei sitoumuksia eikä aloitusmaksuja! Aloita laskuttaminen heti. Palvelu sopii erinomaisesti yrityksellesi jos kirjaatte työntekijänne tunnit tuntikohtaisesti tai laskutatte tuntityöstä. Käyttäjä-perustainen laskutus , maksat vain palvelua käyttävistä työajankirjaajista.


Tuntikirjanpito ja laskutus

Maksu määräytyy aiemmin toteutuneiden kirjaajien mukaan – rahalla – ei turhia poletteja tai keinotekoista hinnoittelua. Voit muokata liitettä Tuntikirjanpidossa siihen asti, kun lasku on luotu ja näkyy laskuluettelossa. Tuote- ja asiakastietokanta. Nopeuta laskutusta ja tallenna kaikki asiakkaasi, tuotteesi ja palvelusi yhteen tietokantaan.


Jos sinulla ei ole aikaa luoda niitä yksitellen, voit helposti ladata ne Zervantiin muutamalla klikkauksella. Yrityksille ja yhteisöille suunnatut kirjanpito-ohjelmat, jotka ottavat huomioon kirjanpitoon liittyvät vaatimukset Suomessa. Kitupiikki Vauhdikkaasti kehittyvä kirjapito- ja laskutusohjelma, jossa hyvien perustoimintojen lisäksi mm.


Tuntikirjanpito ja laskutus

Tilitin-yhteensopivuus ja muita uusia oivalluksia. Ajopäiväkirja, taksamittari ja tuntikirjanpito samassa. Suunniteltu kaikenlaiseen käyttöön, henkilö kuin tavara kuljetukseen, yrityksille ja yksityisille. Voit tutustua ohjelmamme käyttöön ilmaiseksi, ilman sitoumuksia. Projektinhallinta on helppoa Robusterilla.


Budjetointi, aikataulutus, raportointi, laskutus , tuntikirjanpito , sekä useita muita ominaisuuksia. Tunti- ja kulutiedot suoraan kirjanpitoon. Varmista, ettei arvokasta työaikaa kulu tuplakirjauksiin ja yhdistä työajanseuranta taloushallintoon. Severassa on valmiit yhteydet Suomen yleisimpiin taloushallinnon järjestelmiin, ja esimerkiksi Netvisor-integraatio vie tunti- ja kulutiedot suoraan palkanlaskentaan ja kirjanpitoon. Jos käytät pelkkää Tuntikirjanpito -sovellusta, sinun on aluksi rekisteröitävä asiakkaasi alla kuvatulla tavalla.


Tuntikirjanpito ja laskutus

Tällaisia ovat esimerkiksi henkilöstömenot siltä osin kuin henkilöstö on mukana kehitystoiminnassa. Työ- ja elinkeinoministeriö on asettanut kehittämismenojen aktivoinnille tietyt edellytykset kuten, että hyödykkeen odotetaan tuottavan taloudellista hyötyä ja kehittämisvaiheen menot ovat luotettavasti määriteltävissä. Työajanseuranta tai tuntikirjanpito on Suomessa lakisääteinen toiminto, joka on pakollinen myös kuukausipalkkaisille työntekijöille. Työaikalaki ei vaatimuksissaan erottele kuukausipalkkaisia ja tuntipalkkaisia työntekijöitä, vaan lain mukaan työnantajan on pidettävä työaikakirjanpitoa työntekijöittäin kaikista tehdyistä tunneista.


Hakija pyysi kirjanpitolautakunnalta lausuntoa seuraavista seikoista: Koskeeko kirjanpitonormiston edellyttämiin laskutustositteisiin liittyviä tuntitositteita (tuntilaput ja tuntityökirjat, joiden tarkoituksena on ilmentää laskutuksen peruste eli tehtyjen tuntien määrä) kirjanpitolain mukainen kuuden tai kymmenen vuoden säilytysaika? Palvelu tarjoaa työnantajalle helpon, keskitetyn tavan seurata ja ylläpitää työntekijöidensä tehtyjä tunteja ja palkanmaksua. Työnantajat voivat helposti automatisoida palkanlaskennan ja työtuntien seurannan palvelun avulla. Lehtiö-ikonista avautuu ikkuna, jossa nähdään lisätyt liitteet ja jota kautta liitteitä voidaan lisätä ja poistaa.


Liitteet-ikkunan Lisää liitteitä -painikkeesta voi lisätä uuden liitteen. Liite etsitään painikkeella, sille annetaan kuvaus ja tallentamalla liite tallentuu tuntikirjausriville. Toimisto-ohjelmia ovat mm.


Ajanhallinta Henkilökohtaisilla ajanhallintaohjelmilla voi pitää kalenteria menoistaan, kirjoittaa itselleen muistiinpanoja ja muistutuksia sekä kerätä yhteystietoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit