torstai 29. maaliskuuta 2018

Nopeusvalvontakamerat

Automaattinen liikennevalvonta. Vilkkaasti liikennöidyillä teillä poliisi valvoo ajonopeuksia myös automaattisilla nopeusvalvontalaitteilla. Suomessa sijaitsevat nopeuskamerat kartalla.


Nopeusvalvontakamerat

Koska kameroita on paljon, ne on ryhmitelty. Nopeuskamerat kartalla. Uudet nopeusvalvontakamerat edelleen pimeinä – käyttöön ehkä joskus kesällä. Ensimmäiset uudenmalliset kameratolpat ovat olleet pystyssä jo kuukausia. Kameroita niihin on asennettu kevään aikana.


Peltipoliisit näyttää ympärilläsi olevat kamerat ja hälyttää selkeästi kun olet kohtaamassa niitä. Ohjelman älykkään havainnoinnin avulla näet juuri ne nopeusvalvontakamerat joita olet lähestymässä. Generic meta description - needs to be re-written.


Reaaliaikaiset päivitykset älypuhelimen kautta. Pidä valvontakameratietosi (kuten siirrettävien kameroiden sijainnit) aina ajan tasalla Cyclops-valvontakamerayhteisön avulla. Poliisin nopeusvalvonnan tavoitteena on vähentää ylinopeuksia. Poliisi toteaa ajonopeudet tutkalla, laser-mittauslaitteella, keskinopeusmittarilla ja automaattisilla liikennevalvontalaitteilla.


TomTomilla tarkoituksenamme on auttaa sinua löytämään tarvitsemasi tiedot. Siksi käytämme evästeitä sivustojemme parantamiseen, sinua kiinnostavien tietojen tarjoamiseen ja sosiaalisen median käyttämiseen. Väylä vastaa valtion tieverkon, rautateiden ja vesiväylien kehittämisestä sekä kunnossapidosta. Huolehdimme liikenteen palvelutasosta ja osallistumme liikenteen ja maankäytön yhteensovittamiseen.


Maria Ohisalo nimitti Kirsi Pimiän sisäministeriön kansaliapäälliköksi ohi Suopon päällikön. Valittavan henkilön täytyisi olla jotenkin jo kärkikaartissa kyvykkyyden, johtamisosaamisen, alan tuntemuksen ja kokemuksen puolesta. Uudenmalliset nopeusvalvontakamerat sijoitetaan aluksi valtatie 4:lle ja valtatie 6:lle.


Työt aloitetaan vajaan sadan kilometrin matkalta nelostiellä väliltä Lusi -Vaajakoski. Nelostielle sijoitetaan kameraa ja kuutostielle, vajaan kilometrin matkalle, asennetaan uudenmallista kameraa. Teiden varsilta tutut laatikkomalliset nopeusvalvontakamerat saavat pian rinnalleen ison joukon niitä huomattavasti hoikempia virkaveljiä.


Poliisin käyttöön on päätetty tilata 1nopeusvalvontalaitteistoa. Pääosin ne ovat kiinteitä laitteistoja ja muodoltaan täsmälleen samanlaisia kuin on nyt käytössä Ruotsissa: hoikkia ja korkeita. Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten näyttämiseksi.


Kameratolpalla eli peltipoliisilla on kuitenkin omat puutteensa, kertoo Suomen suurin uuden tekniikan lehti MB. Tolppa ei nimittäin reagoi lainkaan ylinopeuteen, jos ajaa vastaantulijan kaistalla. Tilaa uutiskirje ja saat kuulla tarjouksista ja eduista ensimmäisten joukossa!


Suomen teillä yleistyneet nopeusvalvontakamerat ovat kallista tekniikkaa. Uuden nopeuskameran ilmoittaminen Jos ohitat nopeuskameran, josta navigaattori ei varoittanut, voit ilmoittaa kamerasta heti. Tieto tallentuu navigaattoriin automaattisesti, ja se lähetetään myös muille käyttäjille. Törmäätkö usein peltipoliisiin, välähteleekö elosalamat myös talvella. Itse syyllistyn liian usein ajonautintoon, niin että saan itsestäni noita robottikuvia “liian usein” koska jokin pienempiä nopeusrajoitus saattaa jäädä huomaamatta.


Voit ajaa tarkkaavaisena, tietoisena ja luottavaisena, kun olet päivittänyt laitteesi tehokkaan valvontakameratietokannan. Navigaattorivalmistaja TomTom tarjoaa älypuhelimille liikennevalvonnasta ilmoittavaa sovellusta. Tiedot perustuvat kiinteiden pisteiden lisäksi sovelluksen käyttäjien jakamaan tietoon.


Nämä välähtävät laatikot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit