perjantai 2. maaliskuuta 2018

Sanakirja mot

Sanakirja mot

Katso sanan MOT käännös englanti-suomi. MOT -sanakirjat ovat todella käteviä sanavaraston laajentamisessa. Aina kun eteeni tulee uusi sana, katson sen MOTista omasta puhelimesta.


Pelkkä merkityksen ymmärtäminen ei riitä kielenopettajalle, vaan opiskelijoita varten sanan suomenkielisen vastineen on oltava hallussa. Käännös sanalle Mot englannista suomeksi. Tarvitsetko nopea, vapaa käännös? MOT tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita sanakirjoja.


Voit hakea sanoja useiden eri kielten ja eri alojen sanakirjosta, tarvittaessa useammasta yhtä aikaa. RedFox sanakirja - nopeasti puuttuva käännös. Internet- sanakirja.


Sanakirja mot

Tuettuja kieliä ovat muun muassa suomi, englanti, ruotsi ja saksa. Sanakirja sisältää kieltä mm. Kirjoita etsimäsi sana yllä olevaan tekstikenttään ja paina hae-nappia. Voit halutessasi myös valita pudotusvalikoista lähde- ja kohdekielen. Kirjainkoolla ei ole merkitystä.


Synonyymisanakirja mot. Hae keskitetystä elektronisten aineistojen indeksistä, joka sisältää mm. Ilmainen sanakirja - kokeile. Määritelmät, synonyymit, slangisanat, nettisanakirja, selitykset.


Sanakirja mot

MOT Ruslania Tekniikan sanakirja. MOT selvitti paperittomien hyväksikäyttöä työpaikoilla. Lukuisilla aloilla hyödytään paperittomasta työvoimasta, eikä viranomaisilla ole riittävästi keinoja puuttua hyväksikäyttöön. MOT :n laaja selvitys perustuu viranomaisten asiakirjoihin ja neljän eri aloilla työskennelleen irakilaisen haastatteluihin.


MOT Online -sanakirjapalvelu on uudistunut tänä syksynä. MOT sanakirjasto ja kielentarkistin. Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia. Mitä tarkoittaa MOT. MOT WSOY Lakikielen sanakirja.


Sanakirja mot

Se sisältää oikeuselämän keskeisten termien lisäksi common law -maissa käytettyjä latinankielisiä termejä ja sanontoja. Glosbessa, ilmaisessa online-sanakirjassa. Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä.


Blogissamme käsitellään mm. Seuraavaksi lisäämme. Usean sanakirjan valinta Voit valita useita sanakirjoja samaan hakuun, esim. Valitse sanakirja -valintaruudun vieressä olevaa plus-painiketta klikkaamalla voit valita itsellesi sopivat sanakirjat. Eri versioiden hakuominaisuudet poikkeavat hieman toisistaan, mutta itse sanakirjan sisältö on sama kaikissa.


Eija-Riitta Grönros on Kielitoimiston sanakirjan päätoimittaja. Suomen puhuvia ihmisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit