torstai 1. maaliskuuta 2018

Kameratolpan paljastin

Vaikka Saphe hälytteli hienosti tulevista tolpista, pari kertaa kävi myös niin, että ajatuksissaan ajellessa sekuntiakin voi olla niin pitkä aika, että hälytyksen ja lähestyvän kameratolpan ehtii jo unohtaa. Näin ollen kamera välähtää vain, jos se saa induktiosilmukalta impulssin. Navigaattorivalmistaja TomTom tarjoaa älypuhelimille liikennevalvonnasta ilmoittavaa sovellusta. Tiedot perustuvat kiinteiden pisteiden lisäksi sovelluksen käyttäjien jakamaan tietoon.


Nämä välähtävät laatikot. AmiGOn avulla vältät ruuhkat, nopeuskamerat ja vaaratekijät tiellä ja pääset varmasti perille. Kameratolpat ovat Suomessakin yleistymään päin.


AmiGO on jokapäiväistä navigointia parantava kumppanisi liikenteessä. Liity miljoonien jäsenten TomTom-yhteisöön ja pysy ajan tasalla! AmiGO on juuri sinua varten: ASETA VAIN MÄÄRÄNPÄÄ JA LÄHDE LIIKKEELLE!


TomTom-navigointi – saat reititys- ja opastustietoja verkossa mihin. Hanki kunnollinen paljastin eikä mitään viidenkymmenen taalan walmart-lelua ja tule sitten sanomaan että ei tällä tee mitään. Hyvin löytyy tutkat takaakinpäin, moottoritenrampilla kun tutkaavat paljastin huutaa sireenin tavoin jo ennen kyseistä ramppia ja huuto jatkuu kun ovat takana.


Saphe on ylinopeus- ja liikennevalvontahälytin ja saimme sen Pikamulkauksen testattavaksi. Jos kameratolpat aiheuttaa harmaita hiuksia, kurkkaa tämä testi. Ford-Club Finland -keskustelu.


Yrityksen edustaja huomio! Osta tästä mainostilaa ja tue yhdistyksen toimintaa. Lisättäköön vielä että jos saisin tietooni jonkun kameratolpan tuhonneen henkilöllisyyden en todellakaan ilmiantaisi häntä.


Hauku vaan idiootiksi ei haittaa. Huomaatko etten itse solvaa Sinua? Lainkuuliaisellekin kansalaiselle tulee joskus kameratolpan nähdessään paniikki siitä, ettei vaan muista nopeusrajoitusta väärin.


Seurauksena on kiusallisen usein jarrutus pykälää alemmalle nopeudelle varmuuden vuoksi, mikä kiristää takana ajavan hermoja. Pidä paljastin aina käden ulottuvilla niin voit tarvittaessa piilottaa sen esimerkiksi huomatessasi edessäsi puhallusratsian. Maantienopeuksissa vastaantuleva poliisi ei tule huomaamaan näkyväänkään paikkaan asennettua tutkanpaljastinta.


Voitu yrittää itse katsoa mitä vastaantulevilla autoilla on kiinni tuulilaseissaan ja. Ja vielä kerran, eiköhän tämä asia ole käsitelty jo loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit