perjantai 23. maaliskuuta 2018

Ajopäiväkirja 2018 excel

Lataa ilmainen ajopäiväkirja Excel -muodossa ja aloita ajopäiväkirjan täyttäminen. Reitti ja ajon selite – Kirjaa lähtöpaikka, matkan kohde, ja matka päätepiste. Tarkenna kirjausta lyhyellä selitteellä. Ajopäiväkirja exceliin. Excel -muotoisen, ladattavan ajopäiväkirjan löydät esimerkiksi MMA.


Veronmaksajan ajopäiväkirja on laadittu Verohallinnon ohjeiden mukaisesti. Verottaja hyväksyy ajopäiväkirjan selvityksenä autolla ajettujen kilometrien. Esitäytettyä veroilmoitusta ei enää. Mukana on Excel -pohja jota voit käyttää työmatkojesi kirjaamiseen.


Työmatkoja ovat elinkeinotoimintaan liittyvät matkat jotka tehdään tilapäisesti tavanomaisen toiminta-alueen ulkopuolelle. Työpaikan ja kodin väliset matkat eivät oikeuta päivärahojen kirjaamiseen vaan ne käsitellään normaalisti henkilökohtaisella veroilmoituksella. Ilmainen Excel -laskupohja.


Laskuharilta saat käyttöösi myös ilmaisen Excel -laskupohjan. Tämä soveltuu käyttäjille, jotka eivät tarvitse laskutusohjelman tuomia ominaisuuksia kuten kirjeiden ja verkkolaskujen lähetystä sekä myyntireskontraa. Vaihtoehtoisesti voit ladata ilmaisen Excel -pohjan tästä. Sinun tarvitsee vain täyttää matkasi tiedot matkalaskupohjaan, jonka jälkeen saat tilattua valmiin matkalaskun suoraan sähköpostiisi pdf-muotoisena tiedostona.


Excel oppii tapasi ja järjestää tietosi, jolloin sinulta säästyy aikaa. Luo laskentataulukoita helposti mallien avulla tai itse, ja suorita laskutoimitukset modernien kaavojen avulla. Mikäli autolla on ajettu enemmän yksityisajoja, on elinkeinonharjoittaja oikeutettu saamaan matkakorvaukset verottomasti. Auton katsotaan kuuluvan EVL §:n tarkoittamalla tavalla yksityisiin varoihin, mikäli auton muut kuin elinkeinotoimintaan liittyvät ajot ovat vähintään auton kokonaisajosta. Sovellus on ollut vuosikausia sama, koska puhelimen sovellus on yksinkertaisin mahdollinen.


Helmi on edelleen vakaa ilmainen ajopäiväkirja. Jos ajo keskeytyy kesken matkan, kyseessä on puhelimen siirtyminen virransäästötilaan. Uudistamme palveluamma 3. Olemme lisänneet uuden mainoksen kirjautumissivullemme. Mielestämme jokaiselle yrittäjällä kuuluu olla käytössään toimivat ja sopivat työkalut. Saat meiltä maksutta käyttöösi tuhansien tyytyväisten yrittäjien käyttämän laskutusohjelman tai näppärän laskutuspohjan taulukkolaskentaohjelmalla käytettäväksi.


Autoetulaskurilla voit laskea henkilö- tai pakettiauton verotusarvon, kun olet saanut auton työnantajalta yksityiskäyttöön Suomessa. Laskutusohjelmassa on useita erilaisia raportteja, jotka voidaan hakea halutulta aikaväliltä. Osa raporteista on graafi- ja osa taulukkomuotoisia.


Top -raportti isoimmista asiakkaista ja myydyimmmistä tuotteista, myyntisaatavat -raportti sekä ajopäiväkirja ajoneuvoittain. Virhe valikkoa ladattaessa, lataa sivu uudelleen. On mahdotonta sanoa, miten suuri tuotto tulee todellisuudessa olemaan.


Esimerkkilaskelman tuottoprosentti on vain oletus. Laskelmassa ei ole huomioitu kaikkia säästösummaan todellisuudessa vaikuttavia tekijöitä, kuten inflaatiota, veroja, valuuttakurssimuutoksia ja rahastoihin liittyviä kuluja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit