torstai 29. maaliskuuta 2018

Talous englanniksi

Kaukoidän taloudet ovat Japania lukuunottamatta päässeet jo kasvun vauhtiin, eikä korkoelvytystä enää tarvita. We need to regard EMU both as a logical follow-up to the single market, and also as a teaching tool, popularizing European integration and enlargement. Meidän on pidettävä talous - ja rahaliittoa sekä yhtenäismarkkinoiden loogisena jatkona että Euroopan yhdentymisen ja laajentumisen pedagogisena työvälineenä. Esimerkkejä talous -ilmaisun käytöstä englanniksi.


Nämä lauseet ovat otettu käyttäen lisälähteitä ja voivat olla epätarkkoja.

Käännös sanalle talous suomesta englanniksi. Suomienglantisanakirja. RedFox sanakirja - nopeasti puuttuva käännös. Ilmainen sanakirja - kokeile. Kirjanpitoasetuksen mukaiset tuloslaskelman ja taseen kaavat sekä kirjanpitotilit.


Rinnakkaistekstit suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Quite simply, we are coming up against this budgetary problem.

Mutta meillä on hyvin yksinkertaisesti myös talousarvio-ongelma. It will, however, be historic because it is the last budget with the old budgetary terminology. Kielitohtori on käännöstoimisto Transfluentin tuottama ilmaispalvelu, joka vastaa visaisiin termikysymyksiisi ja ratkoo hankalat kielenhuolto-ongelmat. Tuoreimmat talousuutiset maksuttomasti. Osakkeet, rahastot ja markkinatiedot.


Erikoinen ilmiö: Ne jotka tuottavat sähköä, joutuvat maksamaan tuotannosta. Tilinpäätöslaskelmakaavat englanniksi Päävalikko. Glosbessa, ilmaisessa online-sanakirjassa. Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä.


Talous tarkoittaa ihmisten välistä kanssakäymistä ja instituutioita, jotka liittyvät hyödykkeiden tuotantoon, jakeluun, vaihtoon tai kulutukseen. Taloustiede tutkii talouden toimintaa ja taloushistoria talouden kehitystä sekä aikaisempia ilmiöitä. IMF suosittelee muun muassa tehokkuuden ja tuottavuuden lisäämistä. IMF:n ehdotuksessa esitetään asuntotuotannon lisäämistä kalliin asumisen takia, infrastuktuurin laadullista parantamista ja koulujärjestelmän uudistuksia.


Valtioneuvoston kansliassa laaditaan monikielisiä valtionhallinnon sanastoja. Sanastot ja ohjeet. Kauppalehden listan tavoitteena on löytää suomalaiset pörssiyhtiöt, joilla on paljon arvonnousuun ja osinkoon myönteisesti vaikuttavia ominaisuuksia.

Tarkoitus oli, että se olisi mennyt molemmilla kielillä. Isännöitsijän kanssa oli sovittu tiedottamisesta. Häneltä tuli pyyntö, että kirje olisi myös englanniksi.


Molemmilla kielillä piti tiedotteen mennä, mutta menikin vain englanniksi. Mainittakoon vielä, että tietojenkäsittelyn perustutkinto, datanomi, on englanniksi Vocational Qualification in Business Information Technology Englannissa opiskelleena sanoisin, että study programme on järkevämpi vaihtoehto. Taloushallintoliitto toimii talous - ja palkkahallinnon näköalapaikalla edunvalvojana ja asiantuntijaorganisaationa.


Siksi pystymme tarjoamaan alan parasta koulutusta. Voit valita omaan tasoosi sopivan koulutuksen sinulle sopivalla tavalla. Tarjolla on lähipäiväkoulutusta, verkkokoulutusta ja seminaareja.


Talous ja nuoret TAT tarjoaa tietoa ja kokemuksia taloudesta, työelämästä sekä yrittäjyydestä. Palkeet - Valtion talous - ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus tuottaa paveluja valtionhallinnon virastoille, laitoksille ja rahastoille sekä n.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit