perjantai 23. maaliskuuta 2018

Löytötavarat oulu

Takaamme parhaat hotellihinnat. Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä!

Nopea ja helppo käyttää. Parhaan hinnan takuu! Noutamatta jääneet löytötavarat myydään löytötavaratoimiston yhteydessä olevassa myymälässä. Turvallista Joulunaikaa!


Tiloissa toimii myös Tavaratori, sekä käytetyt huonekalut ja kuljetus Oulu. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Löytötavarat. Siirry tasolle kaksi napsauttamalla.


Löytötavaratoimisto Suomen Löytötavarapalvelu on Suomen ensimmäinen yksityinen löytötavaratoimisto.

Hoidamme julkista löytötavaratoimiston tehtävää valtakunnallisesti sekä kansainvälisesti ja annamme löytötavaraneuvontaa. Oulun lentoasemalle unohtuneita tavaroita voi ensin tiedustella Finavian neuvonnasta, jossa löytötavaroita säilytetään muutamia päiviä. HuoJos löytötavaraa ei voida kuljettaa ilman vaaraa tai hankaluutta, riittää kun sen talteen ottamisesta ilmoittaa poliisille. Poliisi antaa vastaanottamistaan löytötavaroista löytäjälle kuitin.


Poliisi ylläpitää varsin kattavasti löytötavaratoimintaa koko maassa. Löytötavaralaki edellyttää, että löytötavaroista on ilmoitettava omistajalle tai ne on toimitettava poliisille. Raksilan marketit (Salen talo 2. kerros).


Lähettämisestä peritään lisäksi posti- tai matkahuollon rahtimaksut ja lähetyskuluja lähetyksen koosta riippuen. Poliisin palvelupäivystykset Poliisin palvelupäivystyksessä kansalainen voi käydä henkilökohtaisesti tekemässä rikosilmoituksen tai tutkintapyynnön ja saada poliisilta neuvoja ja ohjeita. OTAXI taksipalvelut Oulussa ja Oulun lähialueilla.


Oulu tukemaan bussien elinkaaren arviointia. Täytä löytötavaralomake ja autamme sinua etsimään kadonneet tavarat! Oulun paikallisliikenteen linjat 5 ja Citybussit. Oletko hukannut jotain Oulun seudulla? Pohjois-Pohjanmaan Löytötavarapalvelut Oy.


Linja-autoliikenteen aikataulut, pakettipalvelut yrityksille ja yksityisille. Matkahuollosta matkat ja paketit helposti joka puolelle Suomea.

Ilmoita häiriöstä Nettilipun ostossa. Bussien aikataulut ja hinnat Puh. Lataa Helsinki Airport -mobiilisovellus ja mukanasi kulkevat reaaliaikaiset lentoaikataulut ja -ilmoitukset, lentoaseman kartta, pysäköinnin ennakkovaraus hintoineen ja paljon muuta.


Peruuta Nettilippu. Lataa sovellus Varaa Lounge ennakkoon Nauti matkastasi jo ennen lentoa loungessa rentoutuen, työskennellen tai. Tässä palvelussa voit jättää ja lukea ilmoituksia löytötavaroista.


Asiakastuki ja yhteystiedot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit