tiistai 27. maaliskuuta 2018

Poliisi uutiset etelä savo

Hälytykset päivittyvät 30s viiveelle pelastustoimen järjestelmästä. Rakennuspalo, maastopalo, tulipalo, tieliikenneonnettomuus. Top-luetuimmat uutiset. HÄLYTYKSET JA UUTISET POHJOIS- SAVO TÄNÄÄN.


Soitettaessa tähän numeroon, puheluun vastaa arkisin kello 8. Muina aikoina numero on suljettu.

Päivystysnumerossa voi poliisille tehdä rikosilmoituksen, muun tutkintailmoituksen tai kysyä poliisilta neuvoa. Lähisuhdeväkivalta voi olla luonteeltaan paitsi fyysistä, myös henkistä. Suomen kattavimman uutiskatsauksen.


Löydä kätevästi kaikki tuoreimmat uutiset ilmaiseksi Amppareiden uutispalvelusta! Se kattavin uutistarjonta – Ampparit. MM-kilpailijat kokevat arvostetussa kisassa kylmää, lunta ja pimeää. Tuoreimmat uutiset ja päivän Länsi- Savo verkossa.


Kotimaan ja ulkomaan uutiset aina tuoreeltaan. Voisiko katastrofaaliseen kannatukseen vajonnut kepu pelastua seuraavissa presidentinvaaleissa?

Setä Arkadia alias Timo Haapala. Lue uutiset ja osallistu keskusteluun! Myös Sinä voit voittaa matkan minne haluat. Turvavyön käytön laiminlyönnistä ojennettiin rikesakkoa.


Lue tuoreimmat uutiset kategoriasta Pohjois- Savo. Siellä oli asunnollaan humalainen mies, joka uhkaili paikalle mennyttä partiota ampumisella. Ketään muuta mies ei ollut poliisin mukaan uhkaillut eikä tilanteessa ollut muita ihmisiä.


Se kuitenkin piti miehen syyllisyyttä todennäköisenä. Kiinnostavimmat uutis- ja ajankohtaissisällöt koti- ja ulkomailta. Uusimmat artikkelit, videot sekä säätiedot käytössäsi missä ja milloin vain, kaikilla päätelaitteilla. Susi oli poliisin mukaan seurannut kävelyllä ollutta ihmistä tämän kotipihaan asti. Näkökulmia yhteiskuntaan, kulttuuriin, hyvinvointiin ja tieteeseen.


Laadukkaita timanttiartikkeleja ja koukuttavaa datajournalismia. Poliisi kertoi asiasta maanantaina. Kaikki Etelä -Karjalan uutiset , yhdeltä sivulta. Mitä ihmettä poliisin tutkiman marjatilan maastoon on haudattu?


Rutiköyhiä ja olemattomia yhtiöitä, rahan lähde arvoitus – tällainen on Mänttä-Vilppulan jättihankkeen salaperäinen rahoittaja Yle uutiset 07. Kolme ihmistä menehtyi liikenneonnettomuudessa Etelä -Savossa Mäntyharjulla torstaina. Kolaria edelsi takaa-ajo, jossa poliisi yritti tavoittaa pakenevaa henkilöautoa.

Tapauksesta kertoo Länsi- Savo , jonka mukaan takaa-ajava poliisipartio menetti näköyhteyden pakenijaan. Parasta paikallista. Tuoreet uutiset ja puheenaiheet Lahdesta ja Päijät-Hämeestä.


Taustoittavia ja syventäviä näkökulmia myös muun maailman ajankohtaisiin aiheisiin ja ilmiöihin ja koukuttavia henkilöhaastatteluja eri teemojen ympäriltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit