tiistai 10. heinäkuuta 2018

Postin jakelu ajat 2019

Postin perusjakelussa paikoitellen viivettä keskiviikkona 15. Edellisen asukkaan postia saattaa saapua sinulle, sillä osoitteesi päivittyy Postin kautta vain niihin yrityksiin, jonka asiakas jo olet, ja niihin yrityksiin, jotka päivittävät osoiterekisteriään Postin rekisterin avulla. Postilain muutoksen mukaan Postin tulee kilpailuttaa yleispalvelukirjeiden eli postimerkillä tai muilla käteismaksutavoilla varustettujen kirjeiden ja korttien viisipäiväinen jakelu alueilla, joilla ei ole täysin kattavaa kaupallisin ehdoin sovittua tilattujen sanomalehtien varhaisjakelua.


Postin jakelu on ollut jo useamman vuoden luisumassa kohti holtittomuutta. Kaukana ovat ne ajat , jolloin tiesi, että aamun lehti on joka päivä varmasti postilaatikossa. Ja että paikallislehti tulee joka tiistai ja torstai, Aku Ankka keskiviikkona ja Suomen Kuvalehti perjantaina.


Jakelupäivien määrä ei muutu, mutta asiakkaat voivat kuitenkin huomata muutoksen: tiistaisin jaettavana on aiempaa vähemmän postia, koska kirjeitä ei tuolloin jaeta. Syitä on kaksi: – Lakon aikaiset lähetykset on toimitettu ympäri Suomen yhteensä noin 2jakelutoimipaikkaan, jossa ne odottavat lakon loppumista ja jakelun aloittamista, sanoo Postin poikkeustilanteiden johtaja Jarmo Ainasoja. Järjestely koskee esimerkiksi lehtiä ja kirjeitä, joiden jakelu ei ole sidottu tiettyyn päivään, kertoo Kauppalehti. Tutustu Postiin yrityksenä ja lue lisää avoimista työpaikoista sekä konsernin ajankohtaisista asioista. Posti on palveluyritys, joka toimittaa markkinoiden älykkäimmät ja asiakaslähtöisimmät postin ja logistiikan ratkaisut.


Plus-merkillä varustettu kirje toimitetaan perille kahdessa arkipäivässä. Lisäpalvelu toimii Suomen sisäisissä kirjeissä, pois lukien Ahvenanmaa. Kirjeen voi jättää Postiin tai Postin kirjelaatikkoon.


Maaliskuusta alkaen Postin kuluttajakirjeet jaetaan perille pääosin neljän työpäivän kuluessa. Aikaisemmin Posti toimitti kuluttajakirjeet 2–päivän sisällä. Poste restante -palvelun käyttö ei muutu vielä maksulliseksi, vaan Posti aikoo odottaa asiassa ensin viranomaisten lausuntoja. Kotijakelulla vastaanottajan kanssa sovitaan jakelusta, joka suoritetaan klo mennessä. Päiväsaikaan tai yritysjakeluihin soveltuu myös Postin Express-paketti joka toimitetaan perille klo mennessä.


Työnseisauksen on tarkoitus kestää yli kaksi viikkoa eli 24. Postin mukaan painettujen lähetysten, kuten kirjeiden, aikakauslehtien ja mainosten jakelu häiriintyy ja viiveet voivat olla yli viikkoja. Palvelun käytössä huomioitavaa: ponnahdusikkunoiden ja JavaScriptin tulee olla sallittuja.


Postin asiointipisteet ja automaattien sijainnit. Ohje JavaScriptin käyttöön löytyy sähköisten palvelujen käyttöoppaan (pdf, 4Kt) lopusta. Postin häiriötiedote-sivulla kerrotaan että ON häiriöitä, mutta kestosta ja aikatauluista ongelman korjaamiselle ei ole tietoa. Juu - soittaminen on mahdotonta eikä sähköpostit kulje myöskään.


Suurin syy pitkittyneisiin päiviin ovat erilaiset mainokset. Omassa kaupungissani olemme huomanneet että ennenkuin viikossa oli n. Linja-autoliikenteen aikataulut, pakettipalvelut yrityksille ja yksityisille. Matkahuollosta matkat ja paketit helposti joka puolelle Suomea. Lähtevälle postille varattu laatikko täynnä. Ylimmät kortit valumassa permannolle.


Koetin saada yhteyttä Postiin puhelimitse ilmoittaakseni tilanteen. Heidän verkkosivullaan mainittu numero ei käytössä. Jos olet tarvinnut hoitotarvikkeita sairautesi hoitoon vähintään kolme kuukautta, voit tämän jälkeen saada hoitotarvikkeita maksuttomasti.


Jos tarve johtuu pysyvästä sairaudesta, kuten diabetes- ja avannepotilailla, voit saada omahoitotarvikkeita maksuttomasti heti sairautesi alusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit