keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Sral foorumi

FM two-way simplex repeater 144. Hz with remote controlled Emergency Communications networking capability (Savo-Karjalan turvaviestintäverkko, TUVI). SRAL yrittää torjua kehitystä panostamalla nuorisotyöhön, jossa nuoret opastetaan suomalaisiin juomatapoihin leireillä, jonka jälkeen heistä toivotaan perinteisen kännäyksen jatkajia vuotta täytettyään.


Majapaikkojen valmistuttua suuntasimme ensimmäiselle luennolle, joka oli Erikin (OH2LAK) vetämä toistinasema- foorumi. Uutena asiana oli mm.

If EVENT, shown on event rep. Other status makes station hidden. Suomen Radioamatööriliiton seuraava kesäleiri pidetään Nurmeksessa 19.


Tapahtuman järjestävät Pohjois-Karjalan radiokerho ry, OH7AB ja Ylä-Karjalan Radioamatöörit ry, OH7ABE. Tietenkin paikallisella radioamatöörikerhollakin voi käydä kyselemässä ja sitten kun olet tenttiin lukenut, niin katsot sral :n sivuilta tutkinnon vastaanottajan ja soitat hänelle ja sovit ajan, vaikka sinne kerholle. Jos on jotain kysyttävää niin laita s. Nykymaita radioamatöörinä on nyt työskennelty lyhytaalloilla transceiverilläni Yaesu FT-747GX yhteensä 30 joista 3on hyväksytty.


World Radio TV Handbook is the world’s most accurate and comprehensive directory of global broadcasting.

It contains full details by country of radio broadcasts and broadcasters on LW, MW (AM), SW and FM, and details of national TV. Hacklabin toiminta on monipuolistunut paljon kuluneen vuoden aikana. Ompelukone ei ole päässyt pölyttymään, kun uudet jäsenet ja tekstiilityövälineet ovat kohdanneet.


Keskus on osa Bomban matkailualuetta. Radiohullut ok mutta on myös toisenlaisia radiohulluja kuten nämä täällä jotka mustamaalaavat harrastusta ja toisia harrastajia! Tällaisesta asiasta täytyisi kerhojen, sral :n ym tahojen järjestää keskusteluja, radiohullujen foorumillekin täytyisi avata viestiketju jossa käsitellään häiriköintiä ja toisten harrastajien mustamaalaamista. Lapuan radioamatöörikerhon sääntömääräinen kokous järjestettiin kerhomajalla Sunnuntaina 7. Sähköttämistä ei enää peruslupaan tarvita mutta enemmän sähköstä pitää tietää kun mitä tarvitsee töpselin seinään laittamisessa tai sulakkeen vaihtamisessa.


Lisäksi kuultiin VPBermudan peditiotarina ja asiaa MHz keleistä sekä perehdyttiin magneettilooppeihin HF-taajuuksilla ja EME-kuuyhteyksien multiband-asematekniikkaan. Mikäli Postin lakko pitkittyy, pyritään ensin tekemään PDF-jakelu sähköpostilla mahdollisimman kattavasti kuun vaihteeseen mennessä. QSL JA RAPORTOINTI.


Kockin nettisivusto, jossa mm. Nuorille varattu workkimisvuoro. Sinä alle 30-vuotias nuori, tule pitämään yhteyksiä leiriasemalta ja samalla tapaamaan nuorisotiimiä sekä muuta nuorisoa! Kiinnostaako kerhon yhteisvaraus ja -mökki? SRAL :n kesäleirin majoitusvaraukset 22.


Vuosikymmenen paras hami-aprillipila Länsi-Uusimaa -lehdessä - Kerhon bulletiinit nyt myös netissä!

Kiitos, että löytyi aiheesta kertomiselle sopiva foorumi , Kari! Kukin vahva TV-kantoaalto tai sivunauha näkyy nousevan auroran myötä levenevänä nauhana. Kuten edellä sanottu, radiomatöörisateliittien kuuntelu on mahdollista. Sopivalla taajuusalueella oleva vastaanotin, antennit ja tieto siitä milloin satelliitti on horisontin yllä- siinä perusainekset. Lammin Evolla Evon Metsäntutkimuslaitoksen mailla.


Uudet viestit Hae foorumilta. TURVA kriisiviestitysharjoitukset Muut kerhotoimintaan liittyvät Kaikki asiat mitkä ei mahdu edelläoleviin ryhmiin Varaverkko Vapaaehtoinen Pelastuspalvelu Kerhotapahtumat Halutessasi voit lisätä tapahtuman myös kalenteriin painamalla kalenteripainiketta otsikon vierestä, ja asettamalla haluamasi päivämäärän ja ajan. Tervehdys Kerholaiset.


Nyt elämme joulukuuta jo, varmaankin odottaen Joulua jos saisi vaikka uusia vempeleitä. Tämä on myös sitä aikaa jolloin olisi kerholla taas aika kokoontua jouluisissa tunnelmissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit