maanantai 9. heinäkuuta 2018

Hauskoja kysymyksiä

Haluatko tutustua toiseen ihmiseen paremmin? Pehmeälöylyinen mökkisauna, vain kuusiklapien kipinöinnin ääni. Saunan jälkeen ehkä vähän valkoviiniä ja salaattia.


Hauskoja kysymyksiä

Tervetuloa ratkomaan arvoituksia ja kompakysymyksiä! Lähetä aivopähkinä tai arvoitus muiden arvioitavaksi. Hauskoja ja haastavia arvoituksia lapsille ja aikuisille. Täällä on hauskoja ja mielenkiintoisia uutisia ja tarinoita, joita kutsutaan joskus nimellä lifestyle. Vaikeita tietokilpailukysymyksiä on helppo keksiä, helppoja vaikea.


Tämä on osoittautunut Oppitorin suosituimmaksi osastoksi kautta aikojen. Herkkuja lapsille maan teemaan tietokilpailu lapsille. Goodies Lapsille tarjoaa vinkkej ja ideoita koko perheelle, hauskoja puuhatehtvi, eri aiheisia leikkej ja pelej lapsille ja arvokasta tietoa vanhemmille.


D pelataan sitä aina välillä kun vietetään iltaa porukalla, mutta se usein tyssää siihen kun kukaan ei jaksa keskittyä tarpeeksi keksimään kysymyksiä ja tehtäviä. Visaisia kysymyksiä elämän eri alueilta laidasta laitaan. Erilaisia leikkejä ryhmäytymisen edistämiseksi.


Tähän leikkipakettiin on koottu erilaisia leikkejä, joita voitte käyttää omissa tutorryhmissänne edistämään ryhmäytymistä. Tuossapas oli todella mielenkiintoisia kysymyksiä , jotka herättivät paljon ajatuksia pääkoppaani. Missä väreissä ruska hehkuu? Syysvisassa keskitytään kolmanteen vuodenaikaan.


Hauskoja kysymyksiä

Oletko ÄpyPää, poro vai keltalakki? Totuus vai Tehtävä (tai: Truth or Dare) on klassinen seurapeli juhliin tai pyjamabileisiin, ja sen avulla voit tutustua ystäviisi paremmin. Valmistaudu unohtumattomaan iltaan täynnä noloja kysymyksiä ja hauskoja haasteita! Peliin tarvitaan ainakin kaksi pelaajaa.


Mitä suurempi ryhmä on, sitä hauskempaa pelaamisesta tulee! Arvoituksia - hauskaa, omituinen ja vhn taitava palapelit lapsia arvaamaan ja pyyt. Kivaa Kysymystä ja Vekkulia Vastausta PELISÄÄNNÖT. Kortteja on kahdenlaisia, sinisiä ja punaisia, kysymyksiä ja vastauksia. Pelaajia on kaksi, joista toinen ottaa kysymyspakan ja toinen vastauspakan, jotka sekoitetaan.


Hauskoja kysymyksiä

Suomen kunniaksi IS laati 1kysymyksen Suomi-visan. Kaikki uutiset ja artikkelit aiheesta 1kysymystä seksistä. Kysymykset käsittelevät maatamme eri vuosikymmenillä. Iltalehti toimittaa kiinnostavia artikkeleita tuntia vuorokaudessa.


Klikkaa ja lue uusimmat jutut! Ohjelmaa juhliin Mitä hauskaa ohjelmaa juhliin sitä keksisi? Siinäpä kysymys, sillä juhlia on monenlaisia.


Tältä sivulta löydät ohjelmaa juhliin, kuten ohjelmaideoita sekä leikkejä. Käytämme arvoituksia. Aivojumppa on aivoille yhtä tärkeää kuin lihasjumppa lihaksille. Pysyäkseen hyvässä kunnossa aivot tarvitsevat riittävästi sosiaalista, kiinnostavaa ja haastavaa tekemistä. Never have I ever – Pelataan tyypillisesti juomapelinä.


Jokainen sanoo vuorollaan asian, jota ei ole koskaan tehnyt aloittamalla lauseen “En ole koskaan…”, ja jos joku henkilö seurueesta on näin tehnyt, ottaa hän huikan juomaansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit