tiistai 17. heinäkuuta 2018

Kiinan viisumi palvelukeskus helsinki

Tämän lisäksi palvelukeskus veloitaa palvelumaksun, alkaen Euroa tavanomaiselle käsittelylle (työpäivää), Euroa pikakäsittelylle (työpäivää), Euroa kiire käsittelylle (työpäivää), ja Euroa yksi-suuntaiselle. Kiinan viisumipalvelukeskus, Helsinki (henkilökohtainen käynti) Normaali käsittelyaika on n. Hakemuksen jättämistä varten varataan aika täältä. Ennen ajanvarausta pitää täyttää viisumianomus.


Sen löytää samasta osoitteesta. Siinä on kymmenen vaihetta. Kiinan konsulaatti myöntää myös pikaviisumeita. X1- viisumi on tarkoitettu yli 1päivää kestävään opiskeluun, X2- viisumi alle 1päivää kestävään opiskeluun (esim. puolen vuoden vaihto-opiskelu).


Viisumityyppi Kertaviisumi. Opiskelijaviisumia varten tarvitaan liitteeksi alkuperäinen ja kopio Kiinan opetusministeriön myöntämästä JW2tai JW202-kaavasta (”Visa Application for Study in China”) ja Admission Notice-kaavasta. Sormenjälkitunnisteiden rekisteröinti.


Visumservice varaa ajan puolestanne. Koronavirustilanne ja Kiinan toimenpiteet siihen liittyen elävät nyt nopeasti. Suomen suurlähetystö Pekingissä ja pääkonsulaatti Shanghaissa ovat jatkuvassa yhteydessä lukuisiin eri tahoihin tilannekuvan sekä tarpeellisten toimenpiteiden osalta. THL on julkaissut ohjeita Suomeen saapuville matkustajille sekä koronaviruksesta yleensä.


Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan maitse tai lentäen Venäjälle. Palvelukeskus veloittaa viisumimaksut (EUR) Kiinan suurlähetystön puolesta. Tarvittaessa voit olla yhteydessä myös Kiinan suurlähetystöön, joka on avoinna maanantaista perjantaihin. Chinese Visa Application Service Centre in Helsinki.


Salomonkatu 17B, 3krs, Helsinki , Finland By Subway: Get off at Kamppi station. Asiakastuki ja yhteystiedot. Passeissa on tietosivun sisällä mikrosiru, jolle tallennetaan passin tiedot, henkilötiedot, kasvokuva ja sormenjäljet. Passissa on koneluettava rivi ja passi sisältää myös muita turvatekijöitä, jotka vaikeuttavat passin väärentämistä ja sirun tietojen väärinkäyttöä.


Tarkasta junien aikataulut ja osta liput. Junalla matkustat edullisesti ja ympäristöystävällisesti. Osta liput ajoissa ja säästä. Ulkoministeriö 1vuotta: Kiinan ja Suomen suhteet.


Aiheena UM100-esitelmässä tällä kertaa Kiinan ja Suomen suhteet. Esitelmä järjestetään keskiviikkona 14. Merikasarmin Engel-salissa, osoitteessa Laivastokatu 2 Helsinki. Yhteydenottolomake.


SD-kortit ja USB-tikut meiltä edullisesti! Kortille voit kuvata vaikka HD-videota. Jos kortillasi on jo parin vuoden kuvat, nyt on aika laittaa se talteen ja ladata kameraan uusi kortti!


Kiinan -matkustustiedotteessa kehotetaan nyt välttämään tarpeetonta matkustamista Kiinaan (Manner-Kiinaan). Jo aiemmin Hubein maakunnan osalta ollut taso ’Vältä kaikkea matkustamista’ säilyy ennallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit