tiistai 3. heinäkuuta 2018

Surunvalitteluadressi hinta

Lähetä omilla teksteilläsi painettu adressi suoraan surukotiin. Kirjoita viestikenttään tuotteen nimi ja tilaamiesi tuotteiden kappalemäärä. Surunvalitteluadressi Hilkka Lehtisen, Rungot kansilehdessä ja Jorma Heikkilän kolme kalevalamittaan kirjoitettua muistorunoa sekä tekstitön välilehti,nyplätty palmikkonauha ja kirjekuori. Valikoimassamme on runsaasti erilaisia kauniita adresseja suomeksi, ruotsiksi, englanniksi sekä saksaksi, joilla ottaa osaa omaisten suruun ja muistaa edesmennyttä.


OHJEET, KUN TEET ADRESSITILAUKSEN, JOKA TOIMITETAAN SUORAAN SURUKOTIIN: 1) Valitse adressi sekä haluamasi muistolause. Voit toimittaa myös oman muistolauseesi sähköpostilla: elisa. Kauneimmat muistovärssyt, muistovärssy, muistolauseita, muistosanoja, muistovärssy suruun, surunvalittelut, hautajaisvärssyjä, suruvärssyjä, suruadressin.


Ohjeita suruadressin lähettämiseen Muistaminen. Kuka adressin voi lähettää? Mitä adressiin kirjoitetaan? Kenelle, minne ja milloin adressi lähetetään? NOPEAT TOIMITUKSET KOTIMAASSA!


Adressin koko on A4. Use the form on the right to contact us. You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right. Hinta sisältää kirjekuoren.


SUKUSEURAN TUOTTEET Sukukirja Suur-Liperin ja Kiteen Juvoset, 6sivua, liimasidos, hinta €. Jäljellä pieni määrä. Korvaukset: Viivästysten aiheuttamissa mahdollisissa korvausasioissa noudatamme jakelijoiden korvauskäytäntöjä l. Valittavana yksittäiset, ajastetut, monilähetys korusähkeet ja adressit kielivalinnoilla (FIN, SWE, ENG, GER). Lähetyksen postikulut lisätään hintaan. Kirjoita tilaukseen haluamasi tekstit ja vastaanottajan tiedot.


Kaunis talvinen suruadressi. Sivuillamme myös neuvoja adressin kirjoittamiseen ja valmiita värssyjä. Kansitekstin voi valita suomeksi, ruotsiksi, englanniksi tai saksaksi.


Kuolemajärven kartta, hinta € Muistoja Kuolemajärvelta ¨, hidas valssi äänikasettina, hinta €. Surunvalitteluadressi Kuolemajärven kirkko, €. Toimitus suoraan vastaanottajalle. Onnittelukortti, €. Mutta jos äitisi ei tarvitse sinua ihan konkreettisesti johonkin, lähetä tädillesi surunvalitteluadressi (hinta jotain euron luokkaa), ja jätä hautajaiset väliin. Hän tarvitsee minua näyttelemään että kaikki on hyvin ja hienosti lähipiirissä.


Myyntiartikkelit Tuki- ja huoltorahasto RKL:n Tuki- ja huoltorahastosta jaetaan avustuksia taloudellisesti vaikeassa asemassa oleville jäsenyhdistysten jäsenille tai heidän lähiomaisilleen. Rahasto kerää varoja myymällä adresseja, kortteja sekä muita lahjatavaroita. Tilaukset RKL:sta, puh. Piia Vilén tai sähköposti piia. Avustukset Avustuksia voidaan.


Kukaties ihmisten hautajaiset ovat enkelten häät. Kahlil Gibran) Hautajaiset osuvat toden näköisesti meidän kaikkien kohdalle jossain elämän vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit