maanantai 16. heinäkuuta 2018

Yritysrekisteri tilastokeskus

Tilastokeskus ylläpitää yritysrekisteriä. Tietosuoja seloste 2. Yrityksistä ja toimipaikoista on saatavilla alla olevat tiedot. Pääset linkistä rekisteritiedon tarkempaan kuvaukseen.


Yritysrekisteri tilastokeskus

Suomen Yritysrekisteri on suomalaisten yritysten, yritysnimitysten ja taloustietojen tietopankki josta tietojen hakeminen on helppoa. Ne työllistävät miljoonaa ihmistä ja tuottavat veroja, joilla maksetaan palveluita kaikille. Sivun meta description.


Hakuohje YTJ-yrityshausta voit hakea tietoja kaikista yrityksistä ja yhdistyksistä, joilla on Y-tunnus. Yrityksiä ja yhdistyksiä voit hakea nimellä, Y-tunnuksella tai LEI-tunnuksella. PRH - Patentti- ja rekisterihallitus. Edunsaajien (omistajien) tiedot kaupparekisteriin 1. Nordic Healthcare Groupin (NHG) 3. Ensihoidon muutos:.


Yritysrekisteri Verkkosivu Saat tietoa yrityshaun taustalla olevasta yritysrekisteristä sekä rekisterihakuihin liittyvistä tiedustelu- ja toimeksiantovaihtoehdoista ja näiden hinnoittelusta. Mannerheimintie 7 A-porras, 5. Maakunnallisena yhteistyönä toteutettu sivusto välittää perustietoja Keski-Suomen väestöstä, työmarkkinoista, koulutuksesta ja elinkeinoelämästä. Suomen Yritykset-sivusto sisältää kaikkien suomalaisten yritysten ja niiden sivutoimipisteiden yhteystiedot. Tehtävänämme on yhdistää tieto tilastoiksi ja tietopalveluiksi kansalaisten, julkishallinnon ja tutkimustoiminnan tarpeita varten. Näkyvyys nopeasti kuntoon.


Internet näkyvyyden helposti ja nopeasti. Henkilökunnan kokoluokka. VASTAA KYSELYYN JA ANNA PALAUTETTA!


Kartoitamme Etelä-Karjalan toimipaikkarekisterin käyttötarkoituksia sekä keräämme käyttäjäkokemuksia ja palautetta palvelusta. Näille sivulle kootaan keskeisimpiä Keski-Pohjanmaan alueen tilastoja. Mitä tarkoittaa yrityksen toimiala? Yrityksen toimiala kertoo, millaista liiketoimintaa yrityksesi harjoittaa. Toimialan tulisi sisältää kaikki ne liiketoiminnan alat, joilla yrityksesi toimii tällä hetkellä ja joilla se suunnittelee toimivansa lähitulevaisuudessa.


Verotuksen toimittamisessa kertyvä tilastoaineisto on toimittajille, tutkijoille ja muille kiinnostuneille erinomaista taustamateriaalia. Verohallinto tuottaa monipuolista tilastotietoa. Tästä hakemistosta löydät Pälkäneen kunnan alueella toimivien yritysten tiedot. Palvelun tarjoaa ja tietoja ylläpitää Pälkäneen kunta. Selaintasi ei enää tueta.


Päivitä selain tästä. Suomi on pienten ja- keskisuurten yritysten maa. HILMA on työ- ja elinkeinoministeriön ylläpitämä maksuton, sähköinen ilmoituskanava, jossa hankintayksiköt ilmoittavat julkisista hankinnoistaan. Voit etsiä yrityksiä siirtymällä perushakuun tai tarkkaan hakuun. Voit muokata oman yrityksesi tietoja siirtymällä yritystietojen ylläpitoon.


Onko sinulla kysymyksiä yritysrekisterin käytöstä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit