keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

Blanko lounas

Blanko lounas

Suosittuja kohteita, yli miljoona hotellia maailmalla. Ota yhteyttä tänään! Suomen suosituin ja kattavin lounaslistoja kokoava palvelu.


Käyttäjien arvio: 4. Bataattikeitto ja paahdettua pekonia sekä yrttileipää 150. Broileri-mozzarella. Nopea, hyvä lounas. LET’S GET IN TOUCH! Sivulle on kerätty Turussa toimivia ravintoloita ja ruokapaikkoja.


Lounas arkipäivisin 10. Klikkaa lounasravintolan nimeä niin näet suoraan ko. Eikö suosikkiravintolasi ole mukana? Lähetä ravintolan lounaslistan www-osoite niin lisäämme sen sivulle.


Ravintola Blanko , Turku. Aitiopaikan lounas. Tomaatti-purjosipuli silakat L,G. Ludun lounas tehdään käsityönä laadukkaista raaka-aineista.


Annokset on suunniteltu niin, että ne valmistuvat ripeästi, joten kiireisemmätkin ehtivät nauttia lounaansa hyvillä mielin. Miten olisi herkullinen lounas inspiroivassa miljöössä? Logomossa sinua odottavat raikkaat salaatit ja maukas lounasbuffet. Kaikki tarjoilut valmistetaan omassa keittiössämme, rehellisiä makuja unohtamatta. VIIKONLOPUN LOUNAS LÖYTYY AJANKOHTAISTA SIVULTA!


Meiltä saat buffetlounaasta perinteistä ja maistuvaa kotiruokaa. Tervetuloa herkuttelemaan! Blanko sijaitsee Turun keskeisimmällä paikalla Aurajoen rannalla ja ravintolan terassi on yksi kaupungin suosituimmista ja kuumimmista. Höyryävä päivän keittomme on tarjolla Gunnarin salin puolella. Pääruuan voitte valita neljästä herkullisesta vaihto-ehdosta ja tuomme se teille pöytään.


Katso päivän lounas. Viikoittain vaihtuvalta lounaslistalta löytyy jokaiselle jotakin. Runsas salaattipöytä täydentää keittolounaan tai toimii kevyempänä vaihtoehtona sellaisenaankin.


HAMPURILAIS­BUFFET on täällä taas! Kivi on Mamin tyyliin mutkaton, korkealaatuinen ja helposti lähestyttävä ravintola. Teatteriravintola Kivi palvelee sekä Turun Kaupunginteatterin katsojia ja toivottaa muutkin asiakkaat nauttimaan ravintolan tunnelmasta. Lauantaisin kello 12.


Sisältäen alla mainitut vaihtoehdot. Tavola fresca - Valitse päivän annos tai pizza, joihin sisältyy raikas salaattipöytä. Kiehtova miljöö, elegantit ruoan ja juoman yhdistelmät sekä viihtyisä tunnelma – Tårgetissa vietät aina onnistuneen illan! Arkisin myös lounasbuffet! Julinia on yksi Turun suosituimmista A-oikeuksilla varustetuista ravintoloista.


Blanko lounas

Olemme rennon tyylikäs, perheomistuksessa oleva koko perheen ravintola, johon kaikki asiakkaat ovat tervetulleita aamusta iltaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit